16 / 05 / 2024

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hacı Murat Oğuz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Umutsu İnşaat Reklam Medikal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutsu İnşaat Reklam Medikal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Ergen tarafından kuruldu.

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fatih Yılmaz ve İsmail Meşe ortaklığında kuruldu.

Akarkent İnşaat Reklam Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarkent İnşaat Reklam Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Kenan Yılmaz tarafından kuruldu.

Mevtaş İnşaat Reklam Ve Sanayi Limited Şirket kuruldu!

Mevtaş İnşaat Reklam Ve Sanayi Limited Şirket Eyüpsultan'da Cebbar Yücetaş tarafından kuruldu.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited  Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan    Dağdelen tarafından kuruldu.

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 binTL sermaye bedeli ile  Davut Karakurt tarafından kuruldu.

Themir Yapı İnşaat Reklam Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Themir Yapı İnşaat Reklam Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 binTL sermaye bedeli ile Mustafa Kanbut tarafından kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hacı Murat Oğuz tarafından kuruldu. 

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım, 2-Her türlü reklam malzemeleri imalat toptan alım satım, 3-Her türlü temizlik malzemeleri imalat toptan alım satım, 4-Her türlü tekstil ürünleri imalat toptan alım satım, 5-Her türlü kimyasal ürünler imalat toptan alım satım,


Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Merve Mah.Bahçelievler Cad. No:66/11...