05 / 05 / 2024

yimder yenimahalle hizmet binası

yimder yenimahalle hizmet binası

YİM-DER'in yeni hizmet binası açıldı Ankara Yenimahalle 'de açıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği ’nin (YİM-DER) yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yenimahalle'de 23 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Ankara 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Ergazi İmar Mahallesi, 15670 ada, 3 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve hizmet binasını 23 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı bakıma giriyor!

Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı’nda, 10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günleri gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle, hizmet verilemeyecek.

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içerisinde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu yenileniyor.

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık binası vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor.Belediye, misafir yemek salonu ve dış cephe yenilemede sona yaklaşırken, modern protokol girişini tamamlayarak kullanıma açtı.

Yenimahalle Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor. Belediyenin VIP girişine Viyana Belediyesi modeli uygulanırken, projenin en dikkat çeken ayrıntısı ise belediye bütçesinin şeffaflığı olacak.

Şentepe Yenimahalle Teleferik hattı hizmete açıldı!

“Toplu taşımada bir ilk Ankara’da teleferik” sloganları arasında coşkulu kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattının ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

yimder yenimahalle hizmet binası Haberi

yimder yenimahalle hizmet binası


Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği, görkemli bir açılışla yeni hizmet binasına kavuştu. Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, BİM-FED Genel Başkanı Mustafa Şahin ve ATO Başkanı Salih Bezci'nin yanı sıra çok sektör temsilcisi katıldı. 


HaberTürk...