02 / 05 / 2024

Yirmidört Gayrimenkul

Yirmidört Gayrimenkul

Yirmidört Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Çelik, Oktay Celep, Mehmet Karabulut, Ahmethan Yılmaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Başakşehir 'de kuruldu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş'ta 4 gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Belediye o ilde 4 gayrimenkul satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Başakport projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. İşte Başakport 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Türkiye'de 2022'nin ilk dört ayında yaklaşık 1 milyon gayrimenkul satıldı!

Türkiye'de senenin ilk dört ayında 995 bin 595 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirldi! Bu şekilde ise 10 milyar 475 milyon 887 bin lira tapu harcı geliri elde edildi.

Gayrimenkul alımı fırtınası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı yabancı yatırım çağrısı sektörleri hareketlendirdi. Sektörün duayen ismi Dr. Ali Gökçiler, ''Çeşitli ülkelerden gayrimenkul alımı fırtınası başladı'' dedi.

Kovid-19 sürecinde bankalar gayrimenkul zengini oldu!

Pandeminin en şaşırtıcı etkisi, 2020'de yaşanan yüksek kredi büyümesi oldu. Tabii bu dönemde ödenemeyen ticari ve bireysel krediler nedeniyle binlerce gayrimenkul bankaların portföyüne geçti. Bankalar gayrimenkul zengini oldu.

Ondörtüç Pendik'te izole yaşam başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgeler arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde izole yaşam başladı.

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yirmidört Gayrimenkul Haberi

Yirmidört Gayrimenkul

Yirmidört Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Çelik, Oktay Celep, Mehmet Karabulut, Ahmethan Yılmaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Yirmidört Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1) Her türlü gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve her türlü ticaretini yapmak.  2) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak ve yaptırmak; gayri menkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi ve hasılat paylaşım sözleşmesi marifetiyle inşaatlar yapmak; arsalar ve araziler geliştirmek. 3) Gayrimenkulle ilgili her türlü müşavirlik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4) Şirketin iştigal konusu ile ilgili, kurulmuş veya kurulacak aynı amaçlı yerli ve yabancı şirketlere iştirak etmek, aracılık yapmamak kaydıyla bunların...