05 / 05 / 2024

YK-47 LUCKY FİYAT

YK-47 LUCKY FİYAT

Türkiye'de geniş bir alıcı kitlesi bulunan Yuki Motor markasının YK-47 LUCKY modelinin detaylarına haberimizde değindik. Peki YK-47 LUCKY kaç TL? Elektrikli YK-47 LUCKY aracın özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

Apple son çıkardığı İPhone 14 serisinden sonra şimdi de İPhone 15 serisi için kolları sıvadı. Cihazın müdavimleri sabırsızlıkla beklenen İPhone 15 serisinin özelliklerini ve fıyatını şimdiden merak ediyor.

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş için fırsat zamanını açıkladı! Bu rakamlardan alın! Gümüş yatırımcıları koşun

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş yatırımı yapanlar için gümüşte fırsat zamanının açıkladı. Gümüş almak isteyenler için rakam aralığı veren Memiş, yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde resmen fırladı. Uzun zamandır bu seviyelerin görülmediği gümüşte, yatırımcılar bayram edecek. Gümüş olanlar acil çok acil bu rakamlara bakın. İşte 4 Kasım 2022 gümüş alış satış fiyatları.

Gümüş yatırımcıları bunu yapan kazanacak! İslam Memiş püf noktasını açıkladı

Doların yükselmesine rağmen gümüş fiyatlarında geri çekilmeler devam ediyor. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak gümüşten nasıl kar edileceğini açıkladı. İşte gümüş yatırımında püf noktalar...

Anaokulu parası ne zaman yatırılacak? Ana sınıfı yardımından kimler faydalanacak?

Devlet dar gelirli ailelerin çocuklarına anaokulu destek ödemeleri yapılacak. Peki, anaokulu yardımı başvuru koşulları neler? Anaokulu ödemeleri ne zaman yatırılacak? Ana sınıfı desteği kadar? İşte detaylar...

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de Mustafa Tatar tarafından kuruldu.

Altından sonra en değerli yatırım aracıydı! Gümüş fiyatlarını görenlerin gözleri yerinden fırladı! Hemen bakmalısınız

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altından sonra gelen gümüş fiyatları hızla düşmeye başladı. Bu rakamları görenlerin gözleri resmen yerinden fırladı.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün yatırımcılar için çok büyük bir fırsat olduğu dile getiriliyor. Şu anda dünya piyasası ise altın fiyatları için FED tutanaklarını bekliyor.

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

YK-47 LUCKY FİYAT Haberi

YK-47 LUCKY FİYAT

Elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebilir özelliği ile dikkat çeken YK-47 LUCKY araç ile yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz. Fosil yakıt kullanılmadığı için çevresel kirlenmenin önüne geçen doğa dostu bu araç havaların ısınmasıyla birlikle vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Kolay kullanımı sayesinde sürücüye yolların tadını çıkartan YK-47 LUCKY fiyatları kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Lucky Elektrikli Motosiklet ürün bilgisi...

MODEL YK-47 LUCKY

Motor 249W DC Akü 48V12AH (4 Akü) Şarj Süresi 8-10 Saat Elektrik Girişi 110V/220 50Hz Sarfiyat 51 Wh/km,

İşte  YK-47 LUCKY fiyat listesi...

Tırmanma Açısı 8 ° Derece Max....