30 / 04 / 2024

YK Başkanı Aziz Yeniay

YK Başkanı Aziz Yeniay

Hiper Gayrimenkul, EMLAK 2015 Fuarı'na özel yüzde 15 indirim ile start verdi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonlarını kurmaya hazırlanan 24 GPY, İstanbul’da düzenlenen CNR Emlak 2015 fuarında yatırımcılarla buluştu.

GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yeni başkanı belli oldu. 2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin gelecek.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

Aziz Kocaoğlu Konak Tramvayı'nda yaşanan değişiklikleri neye bağladı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tramvayda sürekli güzergah değişikliklerinin yaşanmasının sebebini, bu projeleri hazırlayan firmaların İzmirli olmamasına bağladı.

Başkan Kocaoğlu Urla'daki yat projesi için yargıya başvurdu!

Göztepe ve Karşıyaka için yapılacak statlara uzun süre muhalefet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla'daki yat limanı projesi için de yargıya başvurdu.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ile koordinasyon toplantısı yaptı!

İlçe belediye başkanları ile koordinasyon toplantısı yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, "11 aydır birlikte çalışıyoruz. İstekleri dinlemek, sorunlarımızı tartışmak ve birlikte karar vermek için yeniden bir araya geldik" diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu Dünya Belediye Başkanı yarışmasında ilk 10’da!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkezi Londra’da bulunan City Mayors Foundation tarafından düzenlenen World Mayor “Dünya Belediye Başkanı Ödülü” yarışmasında ilk 10’a seçilerek büyük bir başarı elde etti.

GYODER Başkanı Torun: Adil vergilendirmeden yanayız

İnşaat Sektörü Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkanı Aziz Torun, "Adil olmak kaydıyla bir imar artışı varsa bunun adil bir şekilde vergilendirilmesinden yanayız" dedi. İşte Torun'un açıklamaları...

Aziz Kocaoğlu ve meclis üyelerinin 'imar' yargılaması başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eski ilçe belediye başkanları ile Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerinin imar düzenlemeleriyle ilgili "görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla yargılanmasına başlandı.

Aziz Kocaoğlu: Başkan olmasam oradan gayrimenkul alırdım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kadifekale ve Kemeraltı aksındaki tarihi dokunun yeniden gün yüzüne çıkarılacağını söyleyerek, "Başkan olmasam oradan gayrimenkul alır restore ederdim" dedi.

Aziz Kocaoğlu, New Jersey eyaletinden gelen 8 milletvekilini ağırladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinden gelen 8 milletvekilini ağırladı. Başkan Kocaoğlu’nu 3. döneme taşıyan başarısının sırrı ve yaşam öyküsü oldu.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa başarı olmaz!

‘Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Kent İzmir Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kentler rant yaratıyor. Bütün problem de bu rantın paylaşılmasından çıkıyor. Uzlaşı olmazsa başarı olmaz" dedi

YK Başkanı Aziz Yeniay Haberi

YK Başkanı Aziz Yeniay


Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor


450 milyon TL’lik yatırım değeriyle hayata geçirilen Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Gayrimenkul fuarın ilk gününü verimli geçirdi. Projenin içindeki otel için yüzde 15 indirim uyguladıklarını ve yabancı yatırımcılarla görüştüklerini söyleyen Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına isim kullanım hakkını aldığımız Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt’ta şu an için yüzde 45 oranında doluluğa ulaştık. Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik. Otel yatırımcılarına tapudan hisse vererek ilerliyoruz ve bu iş modelinde otel yatırımcıları normal bir rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat daha fazla kira geliri elde...