19 / 07 / 2024

YKM Boyner Satış

YKM Boyner Satış

Boyner, Rekabet Kurumu'nun YKM'nin devri ile ilgili ek sorular sorduğunu açıkladı

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

QNB'den ekonomik çalkantı yaşadığımız şu dönemelerde reddedilemeyecek avantaj. Boyner, Boyner.com.tr ve YKM'de vade farksız 6'ya varan taksit imkanı sunuyor. Peki kampanyanın detayları nedir? İşte detaylar...

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar CardFinans kredi kartınızla Boyner, YKM mağazalarında ya da  boyner.com.tr'de QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek. 

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs nedeniyle kapandı!

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

Boyner ve YKM Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı! 

Boyner ve YKM, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020'den itibaren geçici olarak kapattıklarını duyurdu...

Boyner'in hisseleri Katarlılara satıldı!

Boyner Perakende’de Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, hissesini yüzde 12 daha artırarak yüzde 42.68’e çıkardı.

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Starcity AVM 80 milyon euroya satılıyor!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

Starcity AVM satılıyor!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

Yenibosna'daki Starcity AVM 80 milyon euroya satışa çıktı!

Boyner Holding ve Yıldız Holding’in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. 80 milyon euroya satışa çıkan alışveriş merkezine Rönesans ve Tahincioğlu grupları talip.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Boyner, Ay Marka Mağazacılık’ta hisse satacak!

Boyner Grubu, bünyesindeki Ay Marka Mağazacılık’ta hisse satışı için düğmeye bastı. 2008 yılında kurulan Ay Marka Mağazacılık bünyesinde Divarese, Network, Que, T-Box ve Fabrika gibi markalar bulunuyor.

YKM Boyner Satış Haberi

YKM Boyner Satış

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.'den yapılan 24 Şubat 2012 Tarihli Özel Durum Açıklamasına Ait Ek Açıklama şöyle;


"24 Şubat 2012 tarihli açıklamamızda sunulduğu üzere, 24 Şubat 2012 tarihinde Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin (YKM A.Ş.) ve Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama A.Ş.'nin (YKM Pazarlama A.Ş.) hissedarları arasında, YKM A.Ş.'nin hisselerinin %63'ünün ve YKM A.Ş.'nin %56,25 oranındaki iştiraki konumunda olan YKM Pazarlama A.Ş.'nin hisselerinin ayrıca doğrudan %20,62'sinin  Şirketimiz tarafından satın alınması amacıyla Hisse Satın Alma Sözleşmesi imzalanmıştır.


YKM'nin çoğunluk hisselerinin Boyner Büyük Mağazacılık tarafından devralınması işlemini izin başvurumuz üzerine incelemekte olan Rekabet Kurumu bu kapsamda yönelttiği ilave soruları Boyner Büyük Mağazacılık'a dün yazılı olarak iletmiştir. Rekabet Kurulu'nun bildirimi içeriğinden eldeki dosyanın bazı...