02 / 05 / 2024

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar CardFinans kredi kartınızla Boyner, YKM mağazalarında ya da  boyner.com.tr'de QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek. 



CardFinans bireysel kredi kartınızla ParaPuan kampanyasına katılmak için 30 Eylül 2022 tarihine kadar “BOYNER” yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 2273'e SMS göndermeniz ya da alışveriş öncesinde QNB Mobil/Diğer işlemler/Kampanyalar/Hemen Katıl linkine tıklamanız gerekiyor. Daha sonra kampanyaya katılımınızı kabul edildiğine dair teyit mesajı alacaksınız. Bu mesajın gelmesinin ardından kampanyaya katılım sağlamış olacaksınız. 

ParaPuan kampanyalarına bir kişi sadece bir kez katılabilecek ve 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinde en fazla 200 TL ParaPuan kazanabilecek.

Kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup harcama yaptığınız kredi kartınıza 04 Ekim 2022 tarihinde yüklenecek. ParaPuanlarınızı 06 Kasım'a kadar online hariç QNB Finansbank’a üye işyerlerinde geçerli kullanabilirsiniz.

Kazanılan ParaPuan’lar online alışverişlerde ve değerli ParaPuan olarak kullanılamayacak. 06 Kasım’a kadar kullanılmayan ParaPuan 07 Kasım 2022’de geri alınacak. Bu arada kampanyanın diğer ParaPuan kampanyaları ile birleştirilemeyeceğini de belirtelim. Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iadesi halinde yüklenen ParaPuan’lar geri alınacaktır. Eğer yüklenen ParaPuan harcanmış ise bu durumda ilgili tutar ParaPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacak.

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye


Geri Dön