17 / 05 / 2024

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar CardFinans kredi kartınızla Boyner, YKM mağazalarında ya da  boyner.com.tr'de QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek. 



QNB Finansbank ticari kartları, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları, banka kartları, ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler, enpara kartlar ve Artı Kampanya’ya dahil olmayan CardFinans Fix’ler ve Hopi Mobil ile yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil edilmiyor.

Sanal kartınız ile kazandığınız ParaPuan'larınızı Çağrı Merkezi ve İnternet Bankacılığı kanallarından asıl kartınıza transfer edebilir ve mağazalardaki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. 

CardFinans Fix “Artı Kampanya” ücreti vergi dahil aylık 10 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'inizden tahsil edildiğini unutmayın. CardFinans Fix Artı Kampanya'ya dahil olmak ve daha detaylı bilgi için 0850 222 09 00 nolu numarayı arayabilirsiniz. 

QNB Finansbank’ın kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkının da olduğunu belirtmekte fayda var. Boyner'in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner'den alınabilir. 
Kampanya kapsamında Boyner ve YKM'den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ya da şikayetlerinizi Boyner ve YKM'nin müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için http://www.cardfinans.com/

Editör notu: Bu haber 06:09 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,29 TL'dir. Euro kuru 18,38 TL, altının gramı ise 981.62 TL'dir. 

Erzurum Çat TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla! 

Erzurum Aşkale TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

Kira yardımına yüzde 40 zam geldi! İşte il il kira yardımı 2022!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan pişman olur

Emekli promosyonlarında az önce kırmızı kodla geçildi! İş Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat...

 

 

 


Geri Dön