06 / 05 / 2024

Morhipo.com’da Cardfinans kullananlar yaşadı! 200 TL ParaPuan hediye

Morhipo.com’da Cardfinans kullananlar yaşadı! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022'e kadar Cardfinans kredi kartınız ile morhipo.com'dan QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek.



CardFinans bireysel kredi kartınızla ParaPuan kampanyasına katılmak için son tarih 30 Eylül 2022… Kampanyaya katılmak için Eylül ayı sonuna kadar “MORHIPO” yazıp banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 2273'e SMS gönderebilir ya da alışveriş öncesinde QNB Mobil/Diğer işlemler/Kampanyalar/Hemen Katıl’ı tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Kampanyaya katılımızla ilgili teyit mesajı alacaksınız. Bu bilgilendirmenin ardından kampanyaya katılımınız sağlanmış olacak. ParaPuan kampanyalarından bir kişi sadece bir kez yararlanabilir. Kampanyada kazanılabilecek en fazla ParaPuan tutarı 200 TL’dir. Kazanılan hediye ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup harcama yaptığınız kredi kartınıza 04 Ekim 2022’de yüklenecektir.

 

ParaPuanlar 06 Kasım'a kadar online hariç QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerlidir. Kazanılan ParaPuan’lar online alışverişlerde ve değerli ParaPuan olarak kullanılamayacak. Kartınıza yüklenen ve kullanılmayan ParaPuan 07 Kasım 2022’de geri alınacak. Unutmadan ekleyelim; kampanya, diğer ParaPuan kampanyaları ile birleştirilemez. 

Morhipo.com’da Cardfinans kullananlar yaşadı! 200 TL ParaPuan hediye


Geri Dön