18 / 05 / 2024

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş tarafından kuruldu.

Arnop Teknoloji Elektrik Elektronik İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arnop Teknoloji Elektrik Elektronik İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi İstanbul Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kasva Elektronik İnşaat Mekanik Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasva Elektronik İnşaat Mekanik Ve Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Yalçın Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası Antalya'da hizmete girdi!

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

Çin'de inşa edilen Burgu Bina tasarımıyla dikkat çekiyor!

Çin'in Fujian Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan, Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlandı.

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kliksa, 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak!

Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya gelmesini sağlayan "Pazar Yeri" iş modelini kurmak amacıyla 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne yeni bölüm binası yapılacak!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne Elektrik Elektronik Mühendisliği bölüm binası 9 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30 'da ihale sonrasında inşaatı yapılacak. İş 720 günde tamamlanacak.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Elektronik kira beyannamesi!

Kira gelir vergisi mükelleflerinin vergi borcunu ödeyebilmeleri için öncelikle beyanname vermeleri gerekiyor. Bu beyannameler, elektronik ortamda da verilebiliyor. İşte elektronik kira beyannamesi örneği bu haberde..

Reysaş GYO Samandıra'daki deposunu Phoenix Contact Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde yer alan 9 bin 171 metrekarelik depo alanının 770 metrekaresini Phoenix Contact Elektronik Ticaret Limited Şti.'ye kiraya verdi...

Fabrika arazi bilgileri tapu kayıtları elektronik ortama taşınıyor!

TAPU ve Kadastro Genel Müdürlüğü' nün yürüttüğü Mekansal Gayrimenkul Sistemi ( MEGSİS ), tapu kayıtlarını elektronik ortama taşırken, kadastro parsel bilgilerini de yatırımcının bilgisine sunuyor...

Ankitech Teknoloji Mühendislik İnşaat ve Elektrik Lojistik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankitech Teknoloji Mühendislik İnşaat ve Elektrik Lojistik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Sürücü, Deniz Nazım Sürücü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.


YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.     Mühendislik disiplinleri ile ilgili olarak mühendislik, etüt, proje, eğitim, müşavirlik, işletme ve her türlü ölçme ile ilgili hizmetleri vermek, araştırma-geliştirme fizibilite ve sistem etütleri-analizleri yapmak, piyasa araştırma ve etütleri, kontrol hizmetleri vermek ve almak. 2.     Elektronik üretimde kullanılan makine, teçhizat, robot ve cihazların alım ve satımını yapmak, ithalatını ve ihracatını yapmak, tasarımını yapmak, üretmek ve ürettirmek, satış sonrası ve mühendislik hizmetlerini vermek, bakımını yapmak ve yaptırmak.  3.     Her türlü lehimleme ürünü ve...