07 / 07 / 2024

Y.M.M. Anonim Şirketi

Y.M.M. Anonim Şirketi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu 2016 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Kavram Bağımsız Denetim ve Y.M.M. Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon 692 bin 34 TL sermaye bedeli ile Alev Özsan, Ethem Alp Özsan, Yusuf Can Özsan, Ayşegül Kiper ve Hüseyin Hüsnü Akın ortaklığında kuruldu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Avlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avlu34 Şubesi açıldı!

Avlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avlu34 Şubesi bugün Arnavutköy'de 980 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 118 milyon 778 bin 802 TL bedel ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu.

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Tcca Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tcca Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Belkız Tanrıdağlı, Taner Aktaş ve Aılı Yılınuer ortaklığında kuruldu. 

Chengdu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Chengdu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhong Lı, Jun Nıu, Weı Lu ve Yağızcan Vatansever ortaklığında kuruldu. 

Y.M.M. Anonim Şirketi Haberi

Y.M.M. Anonim Şirketi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu 2016 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Kavram Bağımsız Denetim ve Y.M.M. Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 29.01.2016 tarih ve 270 sayılı kararına istinaden, 2016 yılına ilişkin hesap dönemini kapsamak üzere şirketimizin finansal raporlarının denetlenmesi için Kavram Bağımsız Denetim ve Y.M.M. Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar...