05 / 07 / 2024

yol açım çalışmaları

yol açım çalışmaları

Çankaya Belediyesi, Çankaya'nın, imar yapılanması henüz tamamlanmamış mahallelerinde yol açım çalışmalarını sürdürüyor...

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

TCDD'nin yol yapım çalışmaları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TCDD'nin yol yapım çalışmaları ile ray ve travers değiştirme çalışmalarını Bakan Arslan'a sordu..

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Kayseri Bünyan'da yol ve bakım çalışmaları yapılıyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, alt yapı ve kış şartları nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

yol açım çalışmaları Haberi

yol açım çalışmaları

Çankaya ilçesinde imarı tamamlanmamış bölgelerde yol açım çalışmalarını hızla sürdüren Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşıkpaşa Mahallesi'nin 213. ve 223. Sokaklarında yeni yol açımı gerçekleştirdi. 

Planlı yapılaşmayı teşvik ve yönlendirme amacıyla, bina yapımı süren ya da henüz başlamamış bölgelerde çalışmalar yapan belediye, vatandaşların da yol mağduriyetini gidermek için merpenli yol açımı yapıyor. Merpenli yol planı ile yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşların ulaşım sıkıntısı da giderilmiş oluyor. Yol açım çalışmaları, imar planına göre yapılanmayı da hızlandırmış oluyor. 

Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, Çankaya'da birçok bölgede, yeni yol açımı devam edecek olan ekipler, yeni yol açımı yapılan sokaklarda da program dahilinde asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri ile toplu şekilde çalışma yapacaklar. 


Ankara...