03 / 05 / 2024

Yolcu taşımacılığı hizmeti 2018

Yolcu taşımacılığı hizmeti 2018

Kamu hizmeti yükümlülüğü kapsamında yolcu taşımacılığı hizmeti verecek demiryolu hatları açıklandı. 

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sahabet Şahin tarafından kuruldu.

Hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı için projeler geliştiriyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Ülke genelinde ve ana akslarında, hızlı trenle yolcu ve yük taşımacılığı amacıyla projeler geliştiriyoruz." diye konuştu.

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medcezir İnşaat Deniz Yolcu Taşımacılığı Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ustaal ve Mustafa Taylan  ortaklığında kuruldu. 

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Yolcu Taşımacılığı Ve Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tunç Kıral tarafından kuruldu. 

Yolcu taşımacılığı hizmeti verilecek demiryolu hatları belirlendi!

Kamu hizmeti yükümlülüğü kapsamında yolcu taşımacılığı hizmeti verecek demiryolu hatları açıklandı. 

Kadraoğlu Turizm Ve Uluslararası Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadraoğlu Turizm Ve Uluslararası Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Kadra ve Nedal Kedra ortaklığında kuruldu.

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Alı Alhusseın tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi' nde kuruldu.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi açıldı!

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi, Barış Toprak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Fındıkzade Sokak'ta açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Salih Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Camii Sokak'ta kuruldu.

Yolcu taşımacılığı hizmeti 2018 Haberi

Yolcu taşımacılığı hizmeti 2018

Kamu hizmeti yükümlülüğü kapsamında yolcu taşımacılığı hizmeti verecek demiryolu hatları belirlendi ve açıklandı.  Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kamu hizmeti yükümlülüğü kapsamında yolcu taşımacılığı hizmeti verilecek yüksek hızlı tren (YHT), ana ve bölgesel demiryolu hatları belirlendi.

YHT hatları Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Ankara-Pendik, Konya-Pendik olarak belirlenirken, ana hatlar şöyle;

"17 Eylül Ekspresi (İzmir-Bandırma), 4 Eylül Mavi (Ankara-Malatya), 6 Eylül Ekspresi (İzmir-Bandırma), Çukurova Mavi (Ankara-Adana), Doğu Ekspresi (Ankara-Kars), Ege Ekspresi (İzmir-Eskişehir), Erciyes Ekspresi (Kayseri-Adana), Fırat Ekspresi (Elazığ-Adana), Güney Ekspresi (Ankara-Kurtalan), İzmir Mavi Ekspresi (İzmir-Ankara), Karesi Ekspresi (İzmir-Balıkesir), Konya Mavi Ekspresi (Konya-İzmir), Pamukkale Ekspresi (Denizli-Eskişehir), Toros Ekspresi (Konya-Adana), Van Gölü Ekspresi (Ankara-Tatvan)."

Bölgesel hatlar da şöyle listelendi:

"Adana-Mersin, Adapazarı-Haydarpaşa, Afyon-Eskişehir, Amasya-Hacıbayram, Amasya-Havza,...