12 / 05 / 2024

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi, Yusuf İyilik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde açıldı.

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Global İnşaat Nakliye Reklam Gıda Temizlik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Zyron İnşaat Temizlik Peyzaj Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron İnşaat Temizlik Peyzaj Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gürkan Düvüncü tarafından kuruldu.

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Sönmez tarafından kuruldu.

Redzonem Yönetim Danışmanlık Temizlik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redzonem Yönetim Danışmanlık Temizlik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Taşdemir tarafından kuruldu.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Europest Tesis Yönetim Temizlik Peyzaj Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Europest Tesis Yönetim Temizlik Peyzaj Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Kudret Eyriay imzasıyla kuruldu.

Demiray Temizlik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Temizlik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Silivri'de 15 köyün imar planı tadilatı askıdan iniyor!

Silivri'de 15 köyün 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Ağustos'ta askıya çıkarılmıştı. Otuz gün askıda kalan imar planı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

1940 yılında Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım planını hazırlamış!

1940 yılında Mimar Henri Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlamış. Prost'un üç mıntıkaya ayırdığı imar planı Şehir Meclisi tarafından incelendikten sonra tatbik edilecekmiş.

1939 yılında Mecidiyeköy'ün imar planı hazırlanacak!

1939 yılında Henri Prost, gelişi güzel gelişen Mecidiyeköy'ün nazım planını hazırlayacakmış. Dut tarlalarının tanzimi işinin de yer alacağı planda, Mecidiyeköy'ün şehirle irtibatı nazarı dikkate alınacakmış.

1938 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün imar planı hazırlanacak!

1938 yılında İstanbul'un nazım imar planını hazırlayan Fransız Mimar Prost, Üsküdar ile Kadıköy'ün imar planını hazırlayacakmış. İstanbul Belediyesi iki ilçenin maketlerini hazırlayacak, Prost'da avan projeyi hazırlayacakmış.

1937 yılında Prost, Mecidiyeköy'ün imar planını hazırlayacak!

1937 yılında İstanbul'un nazım planını hazırlayan Fransız Mimar Henri Prost, Mecidiyeköy'ün imar planını hazırlayacakmış. Mecidiyeköy'ün Avrupa'daki gibi bir sayfiye yeri olması için büyük bir park, bir otel inşa edilecekmiş.

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Haberi

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi, Yusuf İyilik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde açıldı.


Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi adres: Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Seyfibaba Sokak,...