05 / 05 / 2024

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sencan Yonar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Askent Tekstil Konfeksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Askent Tekstil Konfeksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Askent Tekstil Konfeksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Güngören’de yapıldı.

Özservet Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Turizm Tekstil Konfeksiyon Gıda Otomotiv Sanayi ve Anonim Şirketi kuruldu!

Özservet Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Turizm Tekstil Konfeksiyon Gıda Otomotiv Sanayi ve Anonim Şirketi, Serdar Gündüz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

Özak GYO'daki paylar uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı!

Özak GYO pay satışı hakkında KAP'a açıklama yaptı. Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın pay sahipleri Ahmet Akbalık, Ürfi Akbalık ve Özak Tekstil Konfeksiyon'un payları uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı.

MAC Tekstil'in 9 ofisi icradan 1.4 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Anadolu Hisarı 'nda yer alan MAC Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi Ticaret Limited şirketi adına kayıtlı 9 ofisi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkarıyor.

İkinci 500 sıralamasına Denizlili 12 firma girdi!

2013 yılı İstanbul Sanayi Odası (İSO) ikinci 500 sıralamasında Denizli, geçen sene 11 olan şirket sayısını 12'ye çıkardı. Tekstil-konfeksiyon sektörü 6 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 4, inşaat sektöründen 2 firma listede yer aldı...

Tekstil ve konfeksiyon sektörü için akademi kuruluyor!

Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının desteğiyle yürütülen Bursa Tekstil ve Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi Akademi, tekstil ve konfeksiyon sektörünün özel eğitim ve Ar-Ge üssü olacak

Baltaş Madencilik İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baltaş Madencilik İnşaat Nakliyat Tekstil Konfeksiyon Gıda Turizm Motorlu Araçlar Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Meral tarafından 61 bin 200 TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sencan Yonar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

ZNK Yapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZNK Yapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Karaer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Güngören, Eski Londra Asfaltı Vizyon Plaza'da kuruldu

Hazardağlı Tekstil Otomotiv İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazardağlı Tekstil Otomotiv İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Çakmak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Bosna Caddesi'nde kuruldu

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Beşiktaş, Muradiye Mahallesi'nde kuruldu

Adana'da bir tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Kelemeti mahallesi civarında bulunan bir tekstil fabrikasının depo kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yarım saat sonra söndürülebildi..

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Haberi

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sencan Yonar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Giyim: Her türlü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat, gibi giyim eşyasının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatnı yapmak.     Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak.Kumaş ve iplikten mamul her nevi tekstil      ürünlerinin imali, alımı, satımı, pazarlaması, ithalat ihracatını yapmak, fason işçiliği yapmak. Kumaş ve kumaştan mamul tekstil ve tekstilden mamul konfeksiyon ve yan sanayi ürünlerini alım satımı pazarlaması ithalat...