04 / 05 / 2024

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Ak İnşaat Mermercilik tarafından 75 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Altunizade Kısıklı Caddesi, No:2/A 'da kuruldu.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Css Tesis Yönetim Ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Çamur tarafından kuruldu.

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

İps Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İps Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Altay tarafından kuruldu.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Kubilay Aykol, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Kubilay Aykol'un, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 78 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Kooperatif yönetim kurulu üyesi aynı zamanda kooperatifte sekreter olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kooperatif yönetim kurulu üyesinin aynı zamanda bu kooperatifte sekreter olmasının önünde bir engel var mıdır?' sorusunu cevapladı.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Apex Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Apex Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Bozlaker, İsa Nokay ve Nuriye Bozlaker ortaklığında kuruldu.

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Ak İnşaat Mermercilik tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; İş merkezleri konut mesken toplu konutlarla ilgili site apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi adres: Altunizade Kısıklı Caddesi,...