29 / 04 / 2024

Yonga Mobilya toplantı

Yonga Mobilya toplantı

Yonga Mobilya, 29 Mart 2013 cuma günü Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek...

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

Yapı İnşaat ve Mobilya Fuarı için Çeşme'ye 500 arap iş adamı gelecek!

Çeşme'de düzenlenecek Yapı-İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak Mobilya-Dekorasyon ve Ev Tekstili Fuarı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

MOSDER üye firma toplantısı gerçekleşti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörü ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı, aynı zamanda dernek faaliyetlerine yer verilen toplantıda, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesini yaptı.

MOSFED 1. Genel İstişare Toplantısı'nda sektörün sorunları ele alındı!

MOSFED’in İstanbul Intercontinental Hotel’de düzenlendiği 1. Genel İstişare Toplantısında sektörün sorunları ele alınırken, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Türkiye’nin 10 mobilya kümelenmesi ve bölgesinde çalıştaylar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kartepe Belediyesi mobilya ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, mobilya malzemesi alınması mal alımı işi ile ilgili ihalesini, Hukuk İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Sadık Yılmaz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Bingöl'de mobilya sektörü yer sıkıntısı çekiyor!

Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meslek toplantıları kapsamında mobilya sektörü temsilcileri biraraya geldi. Toplantıda sektör problemleri ele alındı.

MOBSAD toplantısıyla Türk mobilyasının dünyadaki konumu değerlendirildi!

Mobilya sektörüne yön veren MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 6 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da InterContinental Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Türk mobilyasının dünyadaki konumunu mercek altına aldı.

Kayseri Mobilya Fuarı yarın açılacak!

Kayseri Mobilya Fuarı'nın TÜYAP Anadolu Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Hilton Otel'de tertiplediği basın toplantısı ile 22-26 Nisan tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nde açık olacak fuar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

Karabağlar Mobilya Günleri 15 Mayıs'ta başlıyor!

Karabağlar Belediyesi, İzmir Mobilyacılar Odası ile 15-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Karabağlar Mobilya Günleri için tanıtım toplantılarına dün de devam etti. Toplantıya çok sayıda mobilya esnafı da katıldı...

Ummanlı Mobilyacılar Mobilya’nın Başkenti Modoko’yu ziyaret etti!

Ummanlı Mobilyacılardan oluşan heyet Mobilya’ nın Başkenti Modoko’ yu ziyaret etti. 2- 6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’ da gerçekleşen toplantıya MOSDER Başkanı Ahmet Güleç’de katıldı...

Doğtaş Kelebek Mobilya 30 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya 30 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak.

Yonga Mobilya kar dağıtım politikasını açıkladı!

Yonga Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 28 Mart 2014 tarihinde nakit kar payı dağıtım yapacağını açıkladı, detaylar haberimizde yer alıyor...

Yonga Mobilya toplantı Haberi

Yonga Mobilya toplantı
Yonga Mobilya tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin Ana Sözleşmesi, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununa ve Sermaye Piyasası Mevzuatlarına uygun olması için Tadil Tasarısı yeniden düzenlenmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ve TC. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gerekli izinler alınmıştır. 29 Mart 2013 cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurulda ortakların onayına sunulacaktır.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı ile TC. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış ana sözleşme ekte...