03 / 05 / 2024

Yoo İstanbul teslimleri

Yoo İstanbul teslimleri

Yoo İstanbul projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor. Yoo İstanbul'da dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul satış ofisi!

Zincirlikuyu'da inşa edilen Yoo İstanbul projesinde 132 konut bulunuyor. Yoo İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtiliyor. Yoo İstanbul Evleri'nde metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul Nisan 2017'de teslim!

Yoo İstanbul projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor. Yoo İstanbul'da dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Yoo İstanbul teslimleri Haberi

Yoo İstanbul teslimleri


Dünyaca ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlanan Yoo İstanbul projesi Say Yapı tarafından inşa ediliyor. Yoo İstanbul projesi Ortaköy'de yer alıyor.


Yoo İstanbul Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verildi. Yoo İstanbul'da Master Level ve Icon Penthouse olarak adlandırılan özel tip daireler de yer alıyor.


Yoo İstanbul Ortaköy projesi 11 blokta toplam 116 rezidans daireden meydana geliyor. Yoo İstanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor.


22 bin metrekare alanda hayata geçirilen Yoo İstanbul Evleri'nde 36 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor. Yoo İstanbul'da teslimlerin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.



Adres: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul


Tel: 444 17 13

Web: http://www.yooistanbul.com/

Gülcihan...