15 / 05 / 2024

Yoo İstanbul zincirlikuyu

Yoo İstanbul zincirlikuyu

Say Yapı tarafından hayata geçirilen Yoo İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Yoo İstanbul Zincirlikuyu projesinde çalışmalar ne durumda?

Say Yapı'nın hayata geçirilen Yoo İstanbul projesi; Zincirlikuyu'da yer alıyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

1941 yılında Zincirlikuyu Mezarlığı yenilenmiş!

1941 yılında İstanbul Belediyesi şimdiki adı ile Zincirlikuyu Mezarlığı olan Asi Mezarlığı'nın yenilenmesi için harekete geçmiş.

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

Deniz GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Deniz GYO'nun Vergi Usül Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum  geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu İstanbul Zincirlikuyu Vergi Dairesi'ne verildi.

Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü! 

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü. Bilinmeyen bir nedenle çöken çatı, kafedeki müşterilerin yaralanmasına sebep oldu...

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Zincirlikuyu Çiftçi Towers'a mühür!

İstanbul Zincirlikuyu’da Çiftçiler Holding’in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftçi Towers projesi mühürlendi.

Çiftçi Towers için imara aykırı iddiası!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Avukat Taner Kazanoğlu, İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Çiftçi Towers projesinin imara aykırı olduğunu iddia etti...

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Konut yatırımcıları yön değiştirdi!

Konut yatırımcıları yön değiştirmeye başladı. Yatırımcılar İstanbul Zincirlikuyu-Büyükdere Caddesi'nden Seyrantepe-Maslak- Ayazağa-Basın Ekspres yolu ve Bağcılar bölgesine yöneldi.

Yoo İstanbul zincirlikuyu Haberi

Yoo İstanbul zincirlikuyu


Yoo İstanbul Konutları'nın havadan videosu için...