09 / 05 / 2024

Yörem Hafriyat ve İnşaat nerede

Yörem Hafriyat ve İnşaat nerede

Yörem Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdal Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Bahadır tarafından kuruldu.

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Ck Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Grup Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir tarafından kuruldu.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Ulukaya Yıkım İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukaya Yıkım İnşaat Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ersen Ulukaya tarafından kuruldu. 

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Gladium İnşaat Hafriyat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gladium İnşaat Hafriyat Ve Otomotiv Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Tarakçı tarafından kuruldu.

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erhan Dal tarafından kuruldu.

Yörem Hafriyat ve İnşaat nerede Haberi

Yörem Hafriyat ve İnşaat nerede

Yörem Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdal Tosun tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Yörem Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait yapı taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, çatı kaplamaları  ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, hafriyat işleri yapmak, kat karşılığı inşaat yapmak ve kiraya vermek. b)Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç) c)Şirket konusu ile ilgili olarak...