03 / 05 / 2024

yörsan dubai

yörsan dubai

Türkiye'nin en büyük süt ürünleri firmalarından 49 yıllık Yörsan, Dubaili Abraaj Capital'e satılıyor. Yörsan'ın yüzde 80 hissesinin yabancı fona devri için Rekabet Kurulu'na başvuru yapıldı....

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

TEKCE'nin globaldeki büyüme yolculuğu tam gaz! 20'nci ofisini Dubai'de açtı!

TEKCE, 20'nci ofisini Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai'de açarak global arenadaki büyüme yolculuğuna devam ettiğini duyurdu. TEKCE, Türkiye, İspanya, İsveç ve Kıbrıs’taki ofislerinin ardından 20'nci ofisini Dubai'de açtı.

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesinde!

Orta Doğu'nun cazibe merkezleri arasında yer alan Dubai'de konut satışları 8 yılın zirvesine ulaştı...

Dubai'ye yüksek hızlı teleferik hattı geliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Dubai’de yüksek hızlı teleferik hattı inşa edilecek. Çift yönü hat üzerinde her yönde saatte 8.4 bin yolcunun taşınabilecek...

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Dubai'deki yüzen evler 12 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai dünyanın ilk yüzen evini suya indirdi. Satışa çıkan 60 villadan 40 tanesi şimdiden satıldı. Villalar 12 milyon TL'den alıcı bulunuyor.

Acıbadem Yör Palas'a yoğun ilgi!

Yör Palas Acıbadem satışlarına yoğun talep geldi. Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, ilk satışların gerçekleştiğini söyledi

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedefliyor!

Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük inşa edecekleri “Markalı Konut Projeleri” sayesinde vatandaşları altyapısı oturmuş semtlerde ev sahibi yapacaklarını söylüyor.

yörsan dubai Haberi

yörsan dubai

Türkiye gıda sektöründe hareketli günler yaşanıyor. İki gün önce Namet Gıda'ya ABD'li Investcorp'un ortak olmasının ve OYAK'ın Tukaş Salça'yı satacağını açıklamasının ardından şimdi de Yörsan'dan bir satış haberi geldi. Buna göre Yörsan'ın yüzde 80 hissesi, Dubali fon Abraaj Gurubu'nun kontrolü altındaki bir şirket olan Dairy Fresh tarafından devralınacak. Rekabet Kurulu'ndaki duyuruya göre hisse devri Yörsan Gıda Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yörükler Dış Ticaret A.Ş., Yörükler Gıda Mamülleri İthalat İhracat San. ve Tic. A.Ş. ve Yörsan Gıda ve Süt Ürünleri Paz. Tic. A.Ş. şirketlerini kapsıyor. Devralma işlemi Rekabet Kurulu'nun onayının ardından kesinlik kazanacak.

PEYNİR VE YOĞURT DEVİ

Türkiye'de süt ürünleri pazarının en önemli markalarından olan Yörsan, en büyük sanayi kuruluşları listesinde de 233'üncü sırada bulunuyor. Özellikle peynir ve yoğurt üretiminde öne...