29 / 04 / 2024

yörsanı kim satın aldı

yörsanı kim satın aldı

YÖRSAN Gıda’nın çoğunluk hissesini alan küresel yatırım fonu The Abraaj Group, Yörsan ürünlerini ilk etapta Mısır, Lübnan, Ürdün, BAE ve Katar’da yaygın perakende zinciri Spinneys’te satmaya başlayacak.

Yörsan, The Abraaj Group'a satıldı!

The Abraaj Group'tan yapılan açıklamada; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Yörük ailesi ile yapılan ortaklık sonucu, Yörsan'ın çoğunluk hissesini satın alma işleminin tamamlandığı duyuruldu...

Tüketici güven endeksine göre konut satın alabilme ihtimali resmen dibi gördü!

Makroekonomik gidişatı etkileyen psikolojik etkenlerin başında yer alan tüketici güvenindeki artış, ekim ayında da sürdü. Güvenin ölçümünde esas alınan alt endekslerin neredeyse hepsinde artış meydana gelirken, gelecek bir yılda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi.

Apple, Disney veya Netflix’i satın mı alıyor!

165 milyar doları olan Apple, Netflix ve Disney gibi büyük firmaları satın alacak mı? Yoksa satın almaktan mı çekiniyor. İşte ayrıntılar…

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Ev satın alacaklara şok! Sizin de başınıza gelebilir! Buna çok dikkat edin! 

Son zamanlarda kiralık konut sektöründe yaşanan sorunlar büyüyor. Peki satın alınan dairedeki kiracının çıkmaması durumunda ne yapılabilir? İşte Tamer Heper'in okuyucusunun sorusuna verdiği o yanıt...    

İBB'nin 2004-2019 yıllarında satın aldığı taşınmazlara ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2004-2019 yılları arasında satın aldığı özel mülkiyete tabi taşınmazlara ilişkin iddiaların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

Kim Kardashian'ın ‘evsiz kubbeleri’ yıkıldı!

Kanye West ve eşi Kim Kardashian'ın yaşadığı Calabasas bölgesinde evinin yakınında evsizler için inşa ettirdiği kubbeli binalar, gerekli inşaat izinlerinin alınmadığı nedeniyle yıkımı gerçekleşti.

2023'te konutların yüzde 20'si tasarrufla satın alınacak!

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, tasarrufa dayalı finansman modeli ile faizsiz ev sahibi olunabileceğini söyleyerek, "2023'te konutların yüzde 20'sinin tasarruf ile satın alınacağını öngörüyorum" açıklamasında bulundu.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

Kim Kardashian'ın salondan büyük giyinme odası!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın birçok kişinin evinin salonundan bile geniş olan giyinme odasının önünde verdiği pozları herkesi kıskandırıyor.

LetterOne, Dia'yı satın almak için teklif verdi!

Yatırım şirketi LetterOne, İspanyol gıda perakendecisi Dia'yı satın almaya karar verdi. Anlaşmanın olması durumunda 500 milyon liralık sermaye artışı yapılacak.

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

yörsanı kim satın aldı Haberi

yörsanı kim satın aldı


Türkiye’nin en büyük süt ürünleri üreticilerinden Susurluk’taki Yörsan Gıda’nın çoğunluk hissesini, Yörük Ailesi ile yürüttüğü 1.5 yıllık pazarlık sonunda satın alan küresel yatırım fonu The Abraaj Group (Abraaj), Yörsan için önce pazarlama ve marka yatırımı yapacak. Abraaj’ın portföyünde bulunan ve halen Mısır, Lübnan, Ürdün, BAE ve Katar’da en yaygın perakende zincirlerinden biri olan Spinneys’te, Yörsan ürünleri satılmaya başlanacak. Abraaj Türkiye Partneri Selçuk Yorgancıoğlu, Suudi Arabistan’da da en yaygın eczane zincirinin sahibi olduklarını belirterek, “Orada eczanelerde yiyecek ve içecek satılabiliyor. Belki, Suudi Arabistan’a da bu yoldan sokacağız. Yörsan’da şu anda kapasitenin yarısı kullanılıyor. Dolayısıyla üretim yatırımı ihtiyacı yok. Hedef Yörsan’ı dünya markası yapmak. Bu nedenle de ‘marka yatırımına’ odaklanacağız” dedi. Yorgancıoğlu, Türkiye’de süt ve süt ürünleri tüketiminin halen Avrupa ile...