15 / 05 / 2024

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul ödeme koşulları

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul ödeme koşulları

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul satış ofisi bilgileri telefon ve web adresi haberimizde yer alıyor

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Gergerlioğlu, Fehmi Akın ve A. Nazır Blaybel ortaklığında kuruldu. 

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

Erzurum projeleri inşaat sektörünün hızlanmasıyla tamamlanacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum projelerini anlatarak “İnşaat mevsiminin hızlandığı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum İnşaat Tarabya projesinin imar planı iptal edildi!

Yorum İnşaat'ın Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'nde yapacağı lüks konut projesinin planları iptal edildi. İdare Mahkemesi planların nüfus, yapı ve araç yoğunluğunu artıran plan değişikliğinin bölgede sorun yaratacağına hükmetti.

İnşaat lokomotif sektör olmaya devam edecek!

1 Kasım seçimlerini inşaat sektörü açısından değerlendiren Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür "İnşaat sektöründeki oyuncuların uzun vadeli büyük proje ve yatırımlarını hayata geçireceğini düşünüyorum” dedi.

Alard Alhora General İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alard Alhora General İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Mohamed Abuzaıd tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Yorum Sokak'ta kuruldu.

Çetinsaya: Konut fiyatlarının artmasına üzülüyorum

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “Konut fiyatlarının yükselmesi hiçbirimizin yararına değil. Fiyatlar ne kadar yükselirse o kadar az insana ulaşırız. Fiyatların artmasına üzülüyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörünü tahrik etmeliyiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemi değerlendirdi. Erdoğan, " İnşaat sektörünü asla hafife almıyorum, inşaat sektörü ile sanayi at başı gider. Biri bir kenarda kalsın asla olmaz. İstihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım." dedi.

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul ödeme koşulları Haberi

Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul ödeme koşulları

Bayrampaşa Bölgesi içerisinde yükselen Yorum İstanbul projesi, Yorum İnşaat-Turkmall tarafından hayata geçiriliyor. Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. 


6-9-15-18 katlı 5 blok halinde yükselen Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul projesi toplamda 21 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul satılık konut fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Projede toplam konut sayısı 558.




Yorum İnşaat-Turkmall Yorum İstanbul fiyat listesi!

65 metrekare alana sahip 1+1 bahçe katlarının fiyatları 395 bin TL ile 399 bin TL,

65 metrekare alana sahip 1+1 normal kat konutların fiyatları 369 bin TL ile 399 bin TL,

86-119 metrekare alana sahip 2+1 bahçe katlarının fiyatları 502 bin TL...