20 / 05 / 2024

yorum maslak kentsel dönüşüm

yorum maslak kentsel dönüşüm

Yorum Maslak projesi Fransa Cannes'ta düzenlenen MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkarıldı. Projede toplam 1650 adet daire yer alıyor...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İmar barışı yıkımından, yeni kentsel dönüşüme!

BloombergHT'den Güntay Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’un ‘İmar Barışı’ adımından çok hoşnut olduğunu sanmıyorum. Kentsel dönüşümün yeni yol haritasında bakalım bu rahatsızlıklar ne kadar yansıyacak" diyor...

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşümü hızlandırmamız lazım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un kapısında bekleyen deprem tehdidi var. Bunu milli sorun olarak görüyorum. Afeti yaşamadan önce can ve mal kaybını azaltacak tedbirler var. Yapı denetimini sağlamak için kentsel dönüşümünü hızlandırmanız lazım" dedi...

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Kentsel dönüşümde KHK müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Kentsel dönüşümde KHK çıkarılsın diye bastırıyorum" açıklaması üzerine sektör temsilcileri Bakanlık ile görüştü. Kentsel dönüşüm çıkarılacak KHK ile hızlanacak...

Kentsel dönüşüm KHK ile hızlanacak!

Hükümet, kentsel dönüşümü hızlandırmak adına çalışmalarına hız verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki “Bir torba yasa bile 1 görüşüldü, deprem beklemez ki. O nedenle ben KHK çıkarılsın diye bastırıyorum” diye açıklama yaptı. 

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanmalı!

Nazım Kalkavan yaptığı açıklamada "Türkiye'deki kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar devam ediyor fakat bu sürecin daha hızlı ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Hüseyin Sözlü: Adana’nın 50 yıllık planlamasını yapıyorum!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ''Birinci sınıf tarım toprağı olan yerlerde uygulama yapmıyorum. Projelerimizi birinci derece kentin ve kentsel dönüşüm içinde yapıyoruz. Dönüşümü merkezde cazip kılmak için ada bazında teşvikler yapıyorum''dedi.

Kentsel dönüşümde iki farklı KDV uygulaması!

Maliye'den kentsel dönüşümle riskli binasını yıktırarak yeniden yaptıracak kişileri ilgilendiren iki farklı yorum çıktı.

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.

Çetin Çapan'dan kentsel dönüşüme farklı bir yorum!

Semerkand Yapı’nın İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan İstanbul’un kentsel dönüşümüne farklı bir yorum getirdi. Çetin Çapan “Bugün 5 yeni kent daha yapsak, İstanbul’a sığamayacağız. Kenti tahliye edelim, geniş yerleşimini dışarıya taşıyalım” dedi.

İş Bankası'ndan Maltepelilere kentsel dönüşüm kredisi!

Protokol için düzenlenen imza töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İlçemiz için kentsel dönüşüm acilen gereklidir. İş Bankası ile Maltepe’nin yenilenmesinde, başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Maslak Oto Sanayi Sitesinde kentsel dönüşümün metrekaresi 7 bin dolar!

Ardı ardına yükselen dev plazalar ile İstanbul 'un ticaret merkezi haline gelen ve son dönemde Ağaoğlu 1453, Eclipse, Mashattan gibi önemli konut projelerine ev sahipliği yapan Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesinin dönüşümü yeniden gündeme geldi...

yorum maslak kentsel dönüşüm Haberi

yorum maslak kentsel dönüşüm

Yorum İnşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeni bir projeye imza atıyor. Projenin adı Yorum Maslak olarak belirlendi. Firma Sarıyer Derbent Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkardı. Projedeki ilk etap alanı 126 bin metrekare, ikinci etap alanı 56 bin metrekare ve üçüncü etap 288 bin metrekare olarak belirlendi.


Firmanın kentsel dönüşüm kapsamında ürettiği satılabilir konutların yanında bölgenin mevcut sakinlerine de yeni evleri teslim edilecek.  Projede 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alacak. Yorum Maslak projesinde 75 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutlar bulunacak. 


Kadir Topbaş kentsel dönüşüm projesinin önemini vurgularken projenin bölge için de oldukça önemli olduğunu belirtti. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projenin arkasında olduğu konusunda bilgi verdi. 


Sarıyer projesinin 3...