10 / 05 / 2024

Yorum Maslak projesi, Yorum İnşaat tarafından yükseliyor!

Yorum Maslak projesi, Yorum İnşaat tarafından yükseliyor!

Firma: Yorum İnşaat

Proje: Yorum Maslak

Yorum Maslak projesi Fransa Cannes'ta düzenlenen MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkarıldı. Projede toplam 1650 adet daire yer alıyor...



Yorum İnşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeni bir projeye imza atıyor. Projenin adı  Yorum Maslak  olarak belirlendi. Firma Sarıyer Derbent Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkardı. Projedeki ilk etap alanı 126 bin metrekare, ikinci etap alanı 56 bin metrekare ve üçüncü etap 288 bin metrekare olarak belirlendi.


Firmanın kentsel dönüşüm kapsamında ürettiği satılabilir konutların yanında bölgenin mevcut sakinlerine de yeni evleri teslim edilecek.  Projede 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alacak. Yorum Maslak projesinde 75 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutlar bulunacak. 


Kadir Topbaş kentsel dönüşüm projesinin önemini vurgularken projenin bölge için de oldukça önemli olduğunu belirtti. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projenin arkasında olduğu konusunda bilgi verdi. 


Sarıyer projesinin 3 etapta tamamlanması planlanıyor. Yıkımların henüz başlamadığı projede 2013'ün ilk yarısında yıkım başlayacak. Toplamda 1650 konut yer alacak.  İlk 2 etap iki ayı site olarak mevcut yerleşim alanına yapılıyor. Diğer etap ise yeniden yapılıyor. 


http://www.yoruminsaat.com.tr

Tel : +90 (216) 651 93 00

Faks : +90 (216) 651 93 08

Kübra GENÇ/Cannes


projeye sor



Geri Dön