09 / 05 / 2024

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İskender Demir, Kemal Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Akaryakıtta bu sefer işler değişti: Karta yüzde 3,3'lük komisyon zammı, nakite indirim geliyor!

Bankaların yüksek komisyon oranlarına tepki gösteren akaryakıt istasyonları, nakit ödemede indirim, kartlı ödemede ise yüzde 3,3'lük komisyon tutarının vatandaşlara yansıtılması BDDK'ya çağrı yaptı. İşte ayrıntılar...

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Merkez Bankası'nın faiz artırımları bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı!

Merkez Bankası'nın son üç aydaki faiz artırımları ticari kredi faizlerinin yükselmesini sağladı. Kredilerin yükselmesi ise bankacılık sektörünün ticari kredi iştahını kabarttı. 

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Pek Aır Havacılık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Fatih Peker ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İskender Demir, Kemal Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi, No:70...