04 / 05 / 2024

yöryapı inşaat sanayi şirketi

yöryapı inşaat sanayi şirketi

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

2023 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/3 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31952 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022/2 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31873 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Site Yönetim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Dokumacı tarafından kuruldu.

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı!

2022 yılı inşaat metrekare maliyet fiyatları açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

yöryapı inşaat sanayi şirketi Haberi

yöryapı inşaat sanayi şirketi

Geçen yıl Yörsan'daki hisselerinin yüzde 13'ünü Dubaili Abraaj Capital'e satan Yörük Ailesi, hisse satışından elde ettiği kaynağı inşaat sektörüne yatırıyor. 50 yıllık peynirci Yörük Ailesi, gayrimenkul seköründe "Yöryapı" markasıyla faaliyet gösterecek. Yörsan'ın peynirde Türkiye'nin ilk 3'ünde olduğunu söyleyen Yorsan ve Yöryapı Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, aynı başarıyı inşaatta da gösterip devler liginde oynayacaklarını belirtti. 


GÖZÜ DEV PROJELERDE 

Geçen hafta Cihan İnşaat'la Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesine katıldıklarını hatırlatan Yörük, "Bundan sonra da tüm büyük ihalelere gireceğiz. Hedefimiz içinde okulu, hastanesi olan dev projelere inşa etmek" dedi. Bahçeşehir'de bir okul inşa ettiklerini hatırlatan Yörük, 'Ayrıca kentsel dönüşümle de ilgileniyoruz" dedi. 

TeomanYörük, peynir işinde 'az kâr, yüksek kalite' prensibiyle çalıştıklarını hatırlatarak, "inşaatta da stratejimiz bu olacak. Bize 'inşaattan böyle para kazanamazsınız' diyorlar...