29 / 04 / 2024

yosun dalgıç

yosun dalgıç

Türkiye'nin ilk sualtı inşaat firması Yosun Dalgıç'ı 1960 yılında kuran İsmail Çetin Uluocak 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü vefat etti. İsmail Çetin Uluocak'ın duası 8 Ağustos 2014 Cuma günü yapılacak.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buse Dalgıç tarafından kuruldu.

AKUT’tan hayati uyarı: “Umutlar yitirilmesin, daha çok işimiz var!”

Yüzyılın depremi ile sarsılan 10 ilde mucize kurtuluşlar devam ederken, AKUT Arama Kurtarma Derneği Başkanı Zeynep Yosun Akverdi böyle konuştu ve “151 kişiyi enkazdan sağ çıkardık. 1100 elemanla canla başla çalışıyoruz” dedi.

Araç sahipleri dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı

Milyonlarca araç sabini ilgilendiren yeni düzenleme çıktı. Trafikte güvenliğin artırılması amacıyla yeni nesil güvenlik sistemlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni araçlarda acil durum şeritte tutma sistemi, alkol kilidi kurulum ön hazırlığı, sürücü dalgınlık ve

Yba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Adem Dalgıç tarafından kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Archy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dalgıç, Gönül Odabaşı ve Nur Dilara Atay kuruldu.

Valdos Yapı Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Valdos Yapı Restorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Dalgıç tarafından kuruldu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Mimaride eskiye dönüş: Kerpiç ve ahşap evler!

‘Sürdürülebilir konut yarışması’ Solar Decathlon Afrika’dan üç ödülle dönen evin temelinde yosun bulunuyor. Uzmanlar, mimaride ve kentleşmede değişim şart diyor ve ekliyor, "İstanbul’u yüzde 100 dönüştüremeyiz ama olduğundan yüzde 30 daha iyi konuma getirebiliriz."

Asen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asen Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Erol Gül ve Murat Dalgıç ortaklığında kuruldu.

yosun dalgıç Haberi

yosun dalgıç


Türkiye'nin ilk sualtı inşaat firması Yosun Dalgıç'ı 1960 yılında kuran İsmail Çetin Uluocak 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü vefat etti. İsmail Çetin Uluocak için 8 Ağustos 2014 tarihinde Fenerbahçe Uluocak Evi'nde dua...