06 / 05 / 2024

Yousef Al Obaidan türkiye yatırım

Yousef Al Obaidan türkiye yatırım

The First Investor (TFI) CEO'su Yousef Al Obaidan, Türkiye'de gayrimenkul, eğitim, sağlık ve yiyecek-içecek sektörlerine yatırım için görüşmeler yaptıklarını söyledi. Al Obaidan; özellikle kira getirisi sağlayacak yatırım arayışları olduğunu belirtti.

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

New Afamıa İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Afamıa İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Yousfı ve Safooh Alyosfı ortaklığında kuruldu. 

Al Bawakır Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Bawakır Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Mohammed Yousef A Alqradawı, M. Elsayed M. Noureldın, A. Yorussef A. Alkartdawy ve O. Yıused A Alqaradawı ortaklığında 15 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Madina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 110 bin TL sermaye ile bugün Aıman Chalabı ve A. Mohamed Sayed Yousef imzasıyla kuruldu.

Katarlı TFI, Türkiye'de kira getirisi sağlayacak yatırım arayışında!

The First Investor (TFI) CEO'su Yousef Al Obaidan, Türkiye'de gayrimenkul, eğitim, sağlık ve yiyecek-içecek sektörlerine yatırım için görüşmeler yaptıklarını söyledi. Al Obaidan; özellikle kira getirisi sağlayacak yatırım arayışları olduğunu belirtti.

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konut satın alırken İstanbulluların ve Ankaralıların dikkat ettikleri 7 nokta!

Konut satın alırken Ankaralılar nelere dikkat ediyor? İstanbullular nelere?

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Yousef Al Obaidan türkiye yatırım Haberi

Yousef Al Obaidan türkiye yatırım

The First Investor (TFI) CEO'su Yousef Al Obaidan, Türkiye'de gayrimenkul, eğitim, sağlık ve yiyecek-içecek sektörlerine yatırım için görüşmeler yaptıklarını söyledi.


Reuters ile yaptığı söyleşide Al Obaidan, "Türkiye büyüme potansiyeli, istikrarı, hukuki altyapısı, güçlü regülasyon ve kurumsal yönetişim özellikleriyle bölgede yatırım yapılabilecek en iyi adres" dedi ve ekledi:


'Net bir bütçe belirlemedik'


"Bu doğrultuda Türkiye'de yatırım yapmak için bakıyoruz. Önceliğimiz gayrimenkul, eğitim, sağlık ve yiyecek-içecek sektörleri. Birçok şirketle görüşmeler yapıyoruz. Ancak henüz bir sonuca ulaşmadık."


Al Obaidan olası yatırım büyüklüğü ilgili yaptığı değerlendirmede ise, "Körfez bölgesindeki yatırımlarımıza bakıldığında proje başına ortalama 100-150 milyon dolarlık yatırım büyüklüklerinden bahsedebiliriz. Ancak bu tutar projeye göre değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle Türkiye'de yapacağımız yatırımlar için net bir bütçe belirlemedik" dedi.


CEO Al Obaidan'ın verdiği bilgiye göre; TFI Suudi Arabistan, Bahreyn...