17 / 05 / 2024

Yousuf Y T A Almutawa

Yousuf Y T A Almutawa

Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi, Halil İbrahim Kızılay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Yousuf Y T A Almutawa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Türk üreticiler ABD’nin mutfağına girdi!

6,5 milyar dolarlık ihracat hacmine kavuşan endüstriyel mutfak ve mutfak eşyaları sektörü, ABD pazarına odaklandı. İhracatçılar, “Çin’in hakim olduğu bu pazardan yüzde 10 pay alabilirsek, ihracatımızı yüzde 150 oranında büyütürüz” dedi.

Arzum  Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Arzum,geniş su tankı,yüksek buhar gücü ve optimal seramik tabana sahip buharlı ütüyü tüketicisiyle buluşturuyor. Peki buharlı ütünün özellikleri neler?

Film keyfini büyütün! A101’de 55 inc tv fiyatları coşturuyor! A101 3 Kasım 2022 Perşembe fiyat listesi

A101’de 3 Kasım 2022 Perşembe gününün indirimli ürünleri belli oldu. 3 Kasım 2022 Perşembe günü A101’de hangi ürünler indirime girdi sorusunun cevabı da belli oldu. Toshiba 55 inç Ultra HD televizyonlar 7.199 TL’ye kadar düştü. İşte 3 Kasım 2022 Perşembe A101 fiyat listesi…

Arnavutköy Türkköşe Deresi Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Türkköşe Deresi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planında Askı İtirazları kapsamında yapılan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Sefaköy-Tüyap Metrosu yanıtı!

Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün yapılan Kabine toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularına yanıtladı. Karaismailoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bazı metro projelerine onay hususundaki iddiasına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cevap

Arnavutköy Türkköşe Deresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Türkköşe Deresi ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yousuf Y T A Almutawa Haberi

Yousuf Y T A Almutawa

Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi, Halil İbrahim Kızılay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Yousuf Y T A Almutawa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.


Alajvan Group İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; A-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Türkiye sınırları içerisinde veyayabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü tesisat işleri, her türlü, okul,hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. Bina ve inşaatların, eski eserlerin ve surların, yolların,...