29 / 04 / 2024

Arzum  Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum  Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Arzum,geniş su tankı,yüksek buhar gücü ve optimal seramik tabana sahip buharlı ütüyü tüketicisiyle buluşturuyor. Peki buharlı ütünün özellikleri neler?



Arzum  Buhar Kazanlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi
Çamaşırlar kuruduktan sonra ilk göreceği işlev giymekten önce ütüden geçmektir. Zaman kaybetmeden kıyafetleri giymek için zamandan ve enerjiden tasarruf ettiren ütü gereklidir. Pürüzsüz kıyafetler için Arzum buharlı ütü sahip olduğu özellikler ile bir çok ev hanımı tarafından tercih edilmektedir.

5 Bar Güçlü Buhar Basıncı

En zorlu kırışıklıklarda bile derine işleyen 5 barlık yüksek buhar basıncı sayesinde hızlı ve yüksek performanslı ütüleme gerçekleşir. 250gr/dk yüksek buhar gücü ile zahmetsiz bir ütüleme deneyimi yaşanır.
1.5 Litreye sahip  geniş su tankı sayesinde, kesintisiz bir ütüleme sağlayarak işlerinizi kolaylaştırır.Hızlı ısınma özelliği ile birlikte ütünüz 1 dakika içinde ütülemeye hazır duruma gelerek size zamandan tasarruf sağlar.

Optimal Seramik Taban

Optimal seramik tabanı sayesinde hızlı ve zahmetsiz ütü için kumaş üzerinde mükemmel kayganlık sağlar ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık göstererek kıyafetlerin özünü korur. Farkında olmadan gözetimsiz bırakıldığında ütünüz Steamforce özelliği sayesinde 5 dakika sonra otomatik olarak kapanır.

Isı Ayarı Yapmanıza Gerek Yok

Ütüde özel Optimum Care teknolojisi yer alır. Bu teknolojisi sayesinde kıyafetleri ütülerken ısı ayarı yapmanıza gerek bile kalmaz. Kumaş tipini kendi algılayan ütü bu kumaş türüne göre olması gereken en uygun ayarı kendisi otomati ayarlar. 

Güvenli Kilit Sistemi

Arzum için güvenlik çok önemlidir. Belli bir süre ütü hareketsiz kaldığı zaman ütü kendini otomatik olarak kilitler ve kapatır böylece güvenliği sağlamış olur. Bu sayede kazalar olması engellenmiş olur.

Peki ürünün kireci kendi kendine temizleme özelliği nedir? 


Geri Dön