02 / 05 / 2024

Yozgat 2016 otopark

Yozgat 2016 otopark

Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatı başladı.

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden Ticaret Merkezi'nin ve otopark projesinin inşaat alanını inceledi. Arslan, Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90’ının tamamlandığını açıkladı.

Yozgat yeni kapalı otoparkın kaba inşaatı bitti!

Geçen yıl temeli atılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatında sona gelindi. Otoparkın yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalar başladı!

Yozgat Belediyesi Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalara başlandı. Belediye Başkanı Kazım Arslan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

2016'da konut fiyatları en çok Yozgat'ta arttı!

2016'da Türkiye'de satılık konut metrekare fiyatı en çok artan ili yüzde 29,2’lik artışla Yozgat oldu. İstanbul genelinde ise yüzde 39,8’lik artışla Şile oldu.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Kayseri'de 2016 Kasım ayında 3061 Konut satıldı!

TÜİK Konut Satış İstatistikleri, Kasım 2016 (Kayseri, Sivas, Yozgat) rakamlarını yayınladı.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı, projedeki iki konut için başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

Çanakkale Belediyesi'nden iş merkezi ve otopark ihalesi!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsalar üzerinde İş merkezi ve katlı otopark yaptıracak. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

Yozgat'ta 350 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatı başladı.

TOKİ Yozgat Sarıkaya konut teslimi yarın sona erecek!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesinde teslim işlemleri 11-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yozgat 2016 otopark Haberi

Yozgat 2016 otopark


Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatı başladı. Yozgat Belediyesi tarafından 15 milyon 717 bin liraya ihale edilen 350 araçlık kapalı otopark inşaatı start aldı. Otopark inşaatının başlaması dolayısıyla bir program düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Kazım Arslan, Ak Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Arslan, Yozgat’ın 40 yıllık otopark sorununa neşter vurduklarını söyledi. Başkan Arslan, “Bu proje bu güne kadar Yozgat belediyesinin tek başına yapmış oldu en büyük projedir. Yozgat’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yozgat’ımız ciddi manada trafik ve otopark sıkıntısı çeken bir şehir. Bunu hep birlikte yaşıyoruz. Birileri her ne kadar dışarıdan bir şeyler söylese de biz...