02 / 05 / 2024

yozgat akmağdeni arsa fiyatları

yozgat akmağdeni arsa fiyatları

T.C. Akmağdeni İcra Dairesi,Yozgat Akdağmadeni İlçesi'nde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Aralarında fabrika arsa ve tarlanın bulunduğu gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 896 bin 172,5 TL olarak belirlendi.

İstanbul ve bir ilde daha satılık 5 arsa! Ticaret ve konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor.

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde 7 iş yeri, 3 arsa ve 1 konut satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta 3 adet arsa, 7 adet iş yeri ve 1 adet mesken satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! Konut ve ticaret imarlı 6 arsa satacak!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan ticaret ve konut imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Yozgat'ta 3 taksitle KDV'den muaf arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yozgat Yerköy 100.yıl Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için 3 taksit yapılıyor.

Yozgat'ta 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Son dakika! 

Yozgat İl Özel İdaresi, Yozgat ilinde, aralarında 2 katlı kargir bina ve arsası, tarla ile arsaların da yer aldığı 18 adet gayrimenkulü satıyor...

Yozgat'ta 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler bu fiyatları kaçırmayın!

​​​​​​​Yozgat Yerköy Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Yerköy ilçesi, Selçuk ve 100. Yıl mahallelerinde yer alan 9 arsayı 197 bin 678 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 200 bin liradan da ucuza arsa satıyor! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor!

Yozgat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Yozgat Sorgun Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! Yüzde 40 peşinatla arsa fırsatı! 

Yozgat Sorgun Belediyedi, Yozgat ili, Sorgun ilçesi, Agahefendi Mahallesi Eski Buğday Pazarında yer alan arsayı  3 taksit ve yüzde 40 peşinat imkanıyla satıyor...

yozgat akmağdeni arsa fiyatları Haberi

yozgat akmağdeni arsa fiyatları

T.C. Akmağdeni İcra Dairesi Taşınmazın Açık Artırma İlanı


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Yozgat ili, Akdağmadeni İlçesi, şahnederesi köyü Turgut mevki 106 ada, 177 Parselde


kayıtlı, arsa vasıflı Taşınmaz Akdağmadeni ilçesi Gültepe mahallesinde olup, Taşınmaz toplam 9,061,33 m2 alana sahiptir. Taşınmaz tapu kayıtlarına göre Arsa niteliğinde olsa da yerinde yapılan incelemede 2040,00 m2 tekstil fabrikası olarak inşa edilmiş 120 m2 asma katlı prefabrik bina,380 m2 alana sahip müştemilat ve 940,00 m2 alana sahip 2 katlı yemekhane olarak kullanılan yapılar mevcuttur. Fabrika binası {Tekstil fabrikası olarak inşa edilmiş) oturum Alanı 2040,00 m2 olarak ölçülmüştür. Yapı yaklaşık 4 yıl önce yapılmıştır. Taşınmaz betonarme prefabrik olarak inşa edilmiştir.


Adresi : Akdağmadeni ilçesi, Gültepe Mah. Sivas...