06 / 05 / 2024

Yozgat AMATEM hizmete açıldı

Yozgat AMATEM hizmete açıldı

18 yaş ve üzeri hastalarının tedavi görebileceği AMATEM, Yozgat Devlet Hastanesi Ek Bina Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Binasında, 2’inci katta, 10 yatak ve 1 psikiyatri uzmanı, 1 psikolog ile 6 hemşireyle hizmet vermeye başladı

Yozgat Havalimanı 2022'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi açılış ve temel atma törenine gitti. Törende konuşan Oktay, "Tamamlandığında yıllık 2 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak Yozgat Havalimanı'nı Ekim 2022de hizmete açmış olacağız" dedi...

Yozgat Şehir Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürüldü!

Yozgat'ta 2017'de hizmete başlayan şehir hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede de aktif rol alıyor.

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Yozgat Havalimanı 2022 yılında hizmete girecek!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat mitinginde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Yozgat Havalimanı'nın 2022 yılında hizmete gireceğini söyledi. 

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Yozgat Bozok Hastanesi yıkılacak mı?

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete açılması atıl vaziyette kalan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin akıbeti merak konusu oldu. Hastane binasının yıkılıp, yenisinin yapılması bekleniyor.

Yozgat Şehir Hastanesi açıldı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi ile birlikte görevliler gelen hasta ve yakınlarını hastane girişinde karşılayarak şeker ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaparak, "14 yıllık hayalimdi" demişti.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak'ta açılıyor!

Yaptığı sağlık yatırımları ile adından söz ettiren Sıla Grup tarafından yapılan ve Türkiye'de sağlık sisteminde büyük yenilik getirecek, 5 yıldızlı otel konforunda hastalara hizmet sunacak olan şehir hastanelerinden ilki önümüzdeki ay Yozgat'ta hizmete giriyor.

Mersin ve Yozgat şehir hastaneleri bu yıl içinde açılacak!

Sağlık Bakanı Akdağ, Mersin ve Yozgat şehir hastanelerini bu yıl içinde hizmete açacaklarını belirterek, işin içine özel sektörün dinamizmini katınca bu ortaklığın hızlı ilerlemesinin sağlandığını kaydetti.

Yozgat Şehir Hastanesi'nin inşaatı Kasım'da tamamlanacak!

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 475 yataklı şehir hastanesinin Aralık ayında hizmete açılacağını söyledi. Yurtnaç, ''Ortaya koydukları projelerle, özel sektörün ve devletin ortaya koydukları dinamizmle böyle güzel eserler ortaya çıkıyor” dedi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bu yıl açılacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi bu yıl hizmete açılıyor.

Yozgat İmam Hatip Külliyesi bu yıl tamamlanacak!

YOZGAT’ın Akdağmadeni İlçesi’nde 50 dekar alan üzerinde inşaatı devam eden İmam Hatip Külliyesi 2016- 2017 eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak.

Yozgat AMATEM hizmete açıldı Haberi

Yozgat AMATEM hizmete açıldı

Yozgat Devlet Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Bilal Tanrıtanır, Türkiye’de giderek yaygınlaşan alkol ve madde bağımlılığının önemli bir toplumsal problem olarak gündemdeki yerini koruduğunu söyledi. AMATEM kliniği alkol ve madde bağımlılığı olan hastaların ayaktan ve yatarak tedavi edildiği bir merkez olduğunu vurgulayan Tanrıtanır, “Aralık 2015 ayı itibari ile hizmet vermeye başlayan kliniğimizde ayaktan hastaların takip ve tedavisi için bir poliklinik bulunmaktadır. Yatışla takip edilmesi gereken hastalarımız için 10 yataklı servisimiz de açılmış bulunmaktadır. Kliniğimizde ilaç tedavilerinin yanı sıra bireysel psikoterapiler, grup psikoterapileri, alkol ve madde il ilgili eğitsel çalışmalar, rehabilitasyon ve dışarıya hazırlık faaliyetleri ve aile farkındalığı oluşturma programları yapılmaktadır” dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, toplumun tüm katmanlarını etkileyen bu sorunun çözülmesinde bütün boyutların göz önünde bulundurulması...