03 / 05 / 2024

Yozgat belediyesi kira yardımı

Yozgat belediyesi kira yardımı

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yozgat Belediyesi'nden satılık 27 arsa!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 27 arsayı satıyor. 

Yozgat Belediyesi'nden 19.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ilinde yer alan 10 arsayı 19 milyon 877 bin 851 TL'ye satıyor...

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Yozgat belediyesi kira yardımı Haberi

Yozgat belediyesi kira yardımı

Yozgat Belediyesi Şubat ayı Olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Celal Köse başkanlığında yapıldı. Mecliste, pandemiden dolayı sıkıntı yaşayan esnafı rahatlatacak kararlar hayata geçirildi.

Yozgat Belediyesi'nde yer alan habere göre; Bilal Şahin Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı öncesi konuşan Belediye Başkanı Celal Köse, “Şubat ayı olağan meclis toplantımızın hayırlı ve hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Alacağımız kararların hem şahsımız, hem şehrimiz hem de memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Konuşma sonrasında ilk gündem maddesi olan koronavirüs genelgesi gereği kiraların düzenlenmesinin görüşülmesi maddesine geçildi. Komisyon üyelerinin toplanıp listeleri değerlendirilerek kapalı olan işyerlerinden 01/09/2021 ve 31/08/2021 tarihleri arasında kira alınmamasına, fırın ve büyük marketlerden kira bedelinin alınmasına, diğer işyerlerinden de yüzde 50 indirim yapılması maddesi...