29 / 04 / 2024

Yozgat Defterdarlığı gayrimenkul satışı

Yozgat Defterdarlığı gayrimenkul satışı

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde yer alan 180.500,32 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü 10 milyon 830 bin TL'ye satışa sunuyor.

O ilde 93 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla 16 gayrimenkul satılıyor!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı, Bahçeler, Yukarı ve Çarşı Mahallesinde yer alan toplam 16 adet gayrimenkulü ihale ile satacak. Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanlığıyayımlanan o ilan...

Yozgat'ta 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Son dakika! 

Yozgat İl Özel İdaresi, Yozgat ilinde, aralarında 2 katlı kargir bina ve arsası, tarla ile arsaların da yer aldığı 18 adet gayrimenkulü satıyor...

Yozgat'ta 12.3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürlüğü mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, Yozgat ili, Yerköy ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü  12 milyon 334 bin 400 TL'ye satıyor...

Yozgat'da 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 954 bin 870 TL bedelle satışa çıkardı.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Kırıkkale'de 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh ilçesi, Balışeyh mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Çorum Alaca'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Yozgat'ta 8.8 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Yozgat İli, Merkez İlçesi, Eskipazar Mıntıka Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Yozgat Sorgun'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul 8 milyon 698 bin 259,10 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yozgat'ta 10.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Agahefendi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 889 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

İstanbul'da 69,2 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı, İstanbul'da 12 adet gayrimenkulü 69 milyon 195 bin 592 TL bedelle satışa çıkardı...

Yozgat Defterdarlığı gayrimenkul satışı Haberi

Yozgat Defterdarlığı gayrimenkul satışı

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde yer alan 180.500,32 metrekare yüzölçümlü imar durumu Termal Turizm ve Sosyal Tesisleri ile Ticari ve Rekreasyon Tesisleri Alanı olarak belirtilen gayrimenkulü 10 milyon 830 bin TL bedelle satışa çıkardı. 


Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğünden:

1 - İhale 16/11/2016 Çarşamba günü saat 14.00’da Sorgun Malmüdürü Makam odasında toplanacak komisyon marifetiyle yapılacaktır.

2 - İhale katılımcılarından istenecek belgeler:

İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:

a - 2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu

b - Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal...