28 / 04 / 2024

Yozgat'ta 12.3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Yozgat'ta 12.3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürlüğü mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, Yozgat ili, Yerköy ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü  12 milyon 334 bin 400 TL'ye satıyor...




Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürlüğü tarafından, mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, Yozgat ili, Yerköy ilçesinde yer alan 9 gayrimenkul 12 milyon 334 bin 400 TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 4 Haziran tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Yozgat ta 12.3 milyon TL ye satılık 9 gayrimenkul!

İlan metni:

TMO YERKÖY ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün mülkiyetinde bulunan aşağıda özellikleri ve muhammen bedelleri belirtilen gayrimenkuller TMO İhale Yönetmeliğine göre Açık Artırma yöntemi ile satışa sunulacaktır.

İhale TMO Yerköy Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda 04.06.2021 tarihinde saat 14:00 da yapılacaktır.

İhale TMO İhale Yönetmeliğine göre Açık Artırma yöntemi ile yapılacaktır. İstekliler istediği kısım veya kısımlar için teklif verebilir. İhalede kapalı zarfla verilen teklifler açıldıktan sonra her bir kısım için ayrı ayrı değerlendirilmek üzere teklifi uygun olan istekliler arasında muhammen bedelin üzerinde olmak kaydıyla açık artırmaya geçilir. Gayrimenkul peşin bedelle ve TL olarak satılacaktır. Teklif edilen bedeller ihale tarihinden itibaren 90 iş günü opsiyonlu(geçerli) olacaktır.

İhale dokümanı TMO Yerköy Şube Müdürlüğü Teknik ve Destek Hizmetleri Servisi Şefliğinde ücretsiz görülebileceği gibi aynı yerden 50,00 TL (KDV dahil) fiyat karşılığında satın alınabilir. İhaleye teklif verecek isteklilerin, ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

Muhammen bedelin %3’ü tutarında geçici teminat alınacaktır.

Söz konusu gayrimenkuller için KDV alınmayacaktır.

TMO 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabii olmadığından, satışı yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

İletişim Adresi: TMO Yerköy Şube Müdürlüğü Haşim Kılıç Mah. Yozgat Cad. No:12 66900 Yerköy/Yozgat

Yozgat ta 12.3 milyon TL ye satılık 9 gayrimenkul!


Geri Dön