28 / 04 / 2024

Yozgat Devlet Hastanesi

Yozgat Devlet Hastanesi

“Devlet Hastaneleri”, “Halk Sağlığı”, “Aile Sağlığı” ve “Toplum Sağlığı” Merkezleri ile Yozgat büyük bir sağlık kompleksine dönüşecek. Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere.

Yozgat AMATEM hizmete açıldı!

18 yaş ve üzeri hastalarının tedavi görebileceği AMATEM, Yozgat Devlet Hastanesi Ek Bina Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Binasında, 2’inci katta, 10 yatak ve 1 psikiyatri uzmanı, 1 psikolog ile 6 hemşireyle hizmet vermeye başladı

Yozgat 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı yapım işi ihalesi!

Yozgat İli Sorgun İlçesi 250 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi açık artırma usulüyle 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapımına başlandı!

Resmi Gazete'de yayınlanan yasaya göre, kamu ile özel sektörün işbirliğiyle sağlık tesislerinin inşasına başlandı...

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Bozdağ, Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Sorgun Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarında sona gelindi. Proje Müdürü Faruk Yılmaz, inşaatın tamamlanmak üzere olduğunu, kısa sürede hastaneyi açacaklarını söyledi.

Yozgat Devlet Hastanesi'nin inşaatı Ekim'de tamamlanacak!

“Devlet Hastaneleri”, “Halk Sağlığı”, “Aile Sağlığı” ve “Toplum Sağlığı” Merkezleri ile Yozgat büyük bir sağlık kompleksine dönüşecek. Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere.

Yozgat Boğazlıyan Devlet Hastanesi Pazartesi açılacak!

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Yeni Devlet Hastanesi'nin pazartesi gününden itibaren hizmete gireceğini müjdeledi. Erdal, tüm eksiklik ve aksaklıkların giderilerek hizmete hazır hale getirildiğini söyledi.

Akdağmadeni Devlet Hastanesi yarın açılacak!

Yozgat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 50 yataklı Akdağmadeni Devlet Hastanesi yeni binası 19 Ekim 2015 Pazartesi günü hizmete açılacak.

Çekerek Devlet Hastanesi ek binasında sona gelindi!

Yozgat’ın Çekerek Devlet Hastanesi’nin kapasitesini artırmak üzere yapımına başlanılan ek bina inşaatında sona yaklaşıldı. Bina, Çekerek ilçesinin sağlık kalitesini yükseltmek amacıyla bir milyon liralık harcamayla inşa ediliyor.

Yozgat'a yeni devlet hastanesi yapılacak!

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

28 Temmuz 2013 tarihinde temeli atılan Büyükçekmece Devlet Hastanesi tamamlandığında Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü bölgeleri olmak üzere tam 5 bölgeye hizmet verecek

Kepez Devlet Hastanesi'nin temeli Mart ayında atılacak!

KEPEZ Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaat süreci başladı. Kepez Devlet Hastanesi' nin temeli Mart ayında atılacak...

Yozgat Devlet Hastanesi Haberi

Yozgat Devlet Hastanesi

ozgat İl Sağlık Müdür Dr. Fatih Şahin, 2013 yılından bu tarafa görevde olduğunu belirterek, o günden bu güne il merkezi, ilçe ve köylerde ciddi sağlık yatırımlarının planlanarak hayata geçtiğini söyledi. Sağlıkta değişim ve dönüşüm programından Yozgat’ın fazlasıyla istifade  ettiğini söyleyen Şahin, Gazetemiz Yazıişleri  Müdürü Tarık Yılmaz’a, Yozgat’ın sağlık karnesini çıkardı. 


475 YATAKLI DEV BİR KOMPLEKS


Türkiye’nin temeli atılan ilk şehir hastanesi inşaatının Yozgat’ta tamamlanmak üzere olduğunu belirten Şahin;  “2013 yılının başında göreve başladım. Yozgat Devlet Hastanesi 475 yataklı, inşaatı neredeyse bitmek üzere ki, Ekim ayında inşaatı tamamlanacak” dedi. 


49 ÜNİT  KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ


Şahin, Yozgat merkezde 40 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 6 Nisan’da ihalesini  yapılarak yer  tahsisinin gerçekleştiğini söyledi.  Rehabilitasyon ve Bakım  Merkezi’nin önünde bulunan alanda  4...