02 / 05 / 2024

Yozgat Divanlı imar planı

Yozgat Divanlı imar planı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri günden itibaren şehrin gelişimine yönelik yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, amaçlarının Yozgat'ı her bakımdan yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yozgat'ta 9 bin 973 kişi imar barışından yararlandı!

Yozgat'ta bugüne kadar 9 bin 973 kişi imar barışından yararlanmak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yaptı. 

Yozgat'ta imar barışına 6 bin 692 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından başlatılan imar barışı uygulamasına Yozgat'ta bugüne kadar 6 bin 692 kişi başvuruda bulundu. Uygulama kapsamında 13 milyon lira tahsilat yapıldı.

Yozgat'ta yeni imar planı hazır!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikten sonra şehrin gelişimine yönelik yoğun şekilde çalışma içerisinde olduklarını, amaçlarının Yozgat'ı yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Yeni imar planıyla Yozgat'ta çarpık yapılaşmaya izin yok!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri günden itibaren şehrin gelişimine yönelik yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, amaçlarının Yozgat’ı her bakımdan yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Yozgat Divanlı ve Sarıhacılı'ya yeni imar planı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri günden itibaren şehrin gelişimine yönelik yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, amaçlarının Yozgat'ı her bakımdan yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

TOKİ'den Yozgat Saraykent’e mahalle konseptli 86 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Yozgat’ın Saraykent ilçesinde “mahalle” konseptli 86 konut inşa edecek.TOKİ Başkanı Mehmet E.Turan şehirlerde kendine özgü kimliği olan kaliteli konutlar imar ettiklerini belirtti.

Kazım Arslan: Divanlı yeni imar alanımız olacak!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, "İnşallah, Divanlı mahallemiz de hizmete doyacak, güzel ve şirin bir mahallemiz olarak Yeni Yozgat hedefinde önemli bir köşe taşı olacak.

Divanlı yeni imar alanı olacak!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, mahalle olarak Yozgat'a bağlanan Divanlı Köyü-halkı ile bir araya geldi. Arslan, Yeni Yozgat hedefinde Divanlı'nın oldukça önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Milli Emlak, Yozgat'ta iki adet arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de bulunan iki adet arsayı ihale ile satacak. Arsalar konut alanı imar özelliğine sahip

TOKİ Yozgat Yerköy'de 60 bin TL'ye!

Yozgat Yerköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında 7 adet konut; 11 Temmuz - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuldu

Yozgat Divanlı imar planı Haberi

Yozgat Divanlı imar planı

Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesisinde ilde görev yapan yerel basın ve ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi. Arslan, burada gazetecilerin sorularını cevaplayarak, Yozgat'la ilgili yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. İlde daha önceleri yapılan çarpık yapılaşmalardan dolayı bazı bölgelerde çirkin görüntüler oluştuğunu ve bundan sonra bu tür yapılaşmalara asla izin vermeyeceklerini belirten Arslan, "Daha önce yapılan çarpık yapılaşmalar sebebiyle ilimizde maalesef çirkin görüntüler meydana geldi. Amacım o yapılanları eleştirmek değil, bundan sonra bu tür yapılaşmalara asla izin vermeyeceğiz. Biz şehrimizin gerçek anlamda gelişmesine uygun olarak hazırlanan projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Bazı caddelerimizde, mahallelerimizde yapılan çalışmalar belki çalışma anında vatandaşımıza sıkıntı vermiş olabilir ama bu çalışmalar bittiğinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Vatandaşlarımızla...