29 / 04 / 2024

Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaatı

Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaatı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Yozgat DSİ binası Eylül 2020'de açılacak!

Yozgat DSİ hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, binanın 1 Eylül 2020'de açılacağını söyledi.

Yozgat Belediyesi'nin eski binası yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi’ne ait eski hizmet binası için çalışmalara başlandu. Binanın yıkılması sonrasında alana nasıl bir proje uygulanacağı merak ediliyor.

Yozgat'ta kent siluetini bozan iki bina yıkılacak!

Yozgat Eski Belediye Hizmet Binası ve Eski Hükümet Konağı'nın yıkılması için çalışmalara başlandı. Şehir merkezinde çirkin görüntüye neden olan iki riskli bina yıkılacak.

Yozgat Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Yozgat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınma işlemi başladı. Taşınma işlemlerinin tamamlanacağı binada bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Malatya'daki DSİ binasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılan DSİ hizmet binasına Meteoroloji ve Orman ve Su İşleri il müdürlüklerinin de taşınmasına ilişkin 9 sorunu TBMM gündemine taşıdı..

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin yapımı tamamlandı. Yozgatlılara hizmet verecek hastane bugün açılacak. Yozgat Devlet Hastanesinde yatan bütün hastalar, ambulanslarla yeni hastaneye nakledildi.

Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ocak'ta açılıyor!

Yaptığı sağlık yatırımları ile adından söz ettiren Sıla Grup tarafından yapılan ve Türkiye'de sağlık sisteminde büyük yenilik getirecek, 5 yıldızlı otel konforunda hastalara hizmet sunacak olan şehir hastanelerinden ilki önümüzdeki ay Yozgat'ta hizmete giriyor.

Yozgat AMATEM hizmete açıldı!

18 yaş ve üzeri hastalarının tedavi görebileceği AMATEM, Yozgat Devlet Hastanesi Ek Bina Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Binasında, 2’inci katta, 10 yatak ve 1 psikiyatri uzmanı, 1 psikolog ile 6 hemşireyle hizmet vermeye başladı

Nihat Zeybekci: Denizli'de ve Türkiye'de hizmet destanları yazdık!

Denizli'de DSİ tarafından yapılan projelerin açılış ve temel atma törenlerine katılan Nihat Zeybekci "Denizli'de ve Türkiye'de hizmet destanları yazdık. Yazmaya da devam edeceğiz" dedi

Yozgat yapılan hizmetlerle modernleşiyor!

Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, kaynakları ile köylerde eksikliği hissedilen alt ve üst yapı hizmetleri bir bir tamamlanarak köylerin modernleşmesi sağlanıyor.

Yozgat'taki dönüşüm gayrimenkulleri değerlendirecek!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nin Belediye Başkanı Hamdi Erdal, "Projenin hayata geçmesiyle birlikte, 285 konut, belediye hizmet binası, kültür merkezi, ticari birimlerden oluşan 3 blokluk alan ve sosyal alanlarıyla yeni bir yaşam alanı oluşturulacak" dedi.

Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaatı Haberi

Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaatı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat Merkez'de yapılacak 643 daireden meydana gelen TOKİ konutlarının 22 Nisan'da inşaat ihalesinin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ konut projesinin tamamlandığını, ihale aşamasına geldiğini anlatan Başer, "Kent merkezimizde Mutafoğlu Mahallesi 2. mıntıkada uygulanacak 643 konut bir ticaret merkezi ve bir cami oluşan proje TOKİ tarafından 22 Nisan'da ihale edilecek. Mayıs, Haziran gibi de inşaat başlayacak. Yapılacak toplu konutlar öncekilerden farklı yatay mimaride olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın yapılaşmada yatay mimariye dönüşüm olmasını istemesi üzerine daha öncesi 8 kat olan konutlar 5 kata düşmüş oldu. Bu projenin biraz gecikmesinin sebebi de yatay mimariye göre yeni bir proje hazırlanmasından kaynaklanmıştır” diye konuştu.

CEZAEVİ İNŞAATI

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaatı süren...