18 / 05 / 2024

Yozgat Eymir parkı

Yozgat Eymir parkı

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine yeni park yapıldı. Belde Başkanı Çetin Mertoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yozgat Eymir'e yeni park yapıldı!

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine yeni park yapıldı. Belde Başkanı Çetin Mertoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Yozgat Eymir'de taziye ve kültür evi çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Eymir beldesine yapılan ‘Eymir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölbaşı Eymir Toki'de kapalı pazar hizmete girdi!

Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları'nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Kapalı pazar alanı toplam 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Yeni park Gölbaşı'na renk katacak!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metre kare arsaya yapılan parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.

Eymir TOKİ Konutları'nda kadınlar için yeni spor merkezi açıldı!

Gölbaşı Belediyesi. Eymir Mahallesi TOKİ Konutlarındaki kadınları unutmadı. Belediye. TOKİ Konutlarında kadınlar için yeni bir spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutlarındaki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı.

Ankara Gölbaşı'na Temalı Park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi TOKİ konutları yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsaya temalı park yapımına başlandı...

Gölbaşı'nda temalı park yapımına başlandı!

Gölbaşı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yaptığı Eymir Mahallesi Toki konutları yolu üzerindeki 20 bin metrekarelik arsaya temalı park yapımına başlandı...

Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne temalı park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, Eymir Mahallesi’ndeki 20 dönümlük arsaya temalı park yapıyor. Gölbaşı yenilikçi ve modern bir alana sahip olacak.

TOKİ Eymir Konutları Uçurtma Şenliği'ne ev sahipliği yaptı!

Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği ve Türk Hava Kurumu (THK) ile Park Eymir Sakinleri Derneğinin (PESDER) katkılarıyla yapılan uçurtma şenliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı...

Yozgat'ta okul problemi bitecek!

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, inşaatı devam eden 3 okul tamamlandığında, merkezde ilk ve ortaokul da problem kalmayacağını söyledi Kent Park, Fatih Mahallesi ve TOKİ tarafından yapılan okul inşaatlarının bu yıl tamamlanacağını belirtti...

Yozgat Belediyesi TOKİ Konutları'na park yapacak!

Yozgat Belediyesi TOKİ konutlarının bulunduğu alanda 80 dönüm üzerine park yapıyor. Park inşaat çalışmalarını inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer Yozgat'ın en büyük parkının isminin Türk Dünyası Kültür Parkı olacağını söyledi.

Yozgat'a Spor Vadisi projesi geliyor!

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı; hızlı tren, şehir hastaneleri, spor vadisi ve çamlık milli park projeleri ile Yozgat'ın çehresinin değiştiğini söyledi. Yazıcı, jeotermal kaynaklarının da turizme kazandırılma çalışmalarının sürdüğünü vurguladı..

Yozgat Eymir parkı Haberi

Yozgat Eymir parkı

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine yeni park yapıldı. Belde Başkanı Çetin Mertoğlu, yaptığı açıklamada, Eymirli vatandaşların güzel havalarda oturup dinleneceği ve sohbet edebileceği mekana ihtiyaçları bulunduğunu belirtti.


Belde meydanına yapılan parkta, çay bahçesi, kafeterya, su tribünü, saat kulesi ve iş yerlerinin bulunduğunu ifade eden Mertoğlu, ''Parkımızı yaptırdığımız alanda daha önce umumi tuvaletler ve bir kahvehane bulunuyordu. Şimdi burasını park haline getirdik ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Amacımız, Eymirlilere en iyi hizmeti verebilmektir. Belediye olarak çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’nin açılışını da yaparak hizmete sokacağız."...