30 / 04 / 2024

yozgat kadışehri kültür merkezi nerede

yozgat kadışehri kültür merkezi nerede

Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da katıldı...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki imar hatası düzeltildi!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ne verilen yapı kullanma izin belgesine aykırı şekilde yapılan imar planı değişikliği 12 yıl aradan sonra düzeltildi.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Mardin’deki gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatı yükseliyor!

Kardeş şehri Mardin'de de yatırım yapan Arnavutköy Belediyesi, kente kazandırdığı gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatını tamamlıyor.

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

yozgat kadışehri kültür merkezi nerede Haberi

yozgat kadışehri kültür merkezi nerede


Yozgat’ın Kadışehir İlçe Belediyesi tarafından yatırılan Kadışehri Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törenin açılış konuşmasını yapan Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, seçildikleri günden itibaren makam ve mevkiye önem vermeden birlik beraberlik içerisinde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “İlçemiz genelinde kanalizasyon, içme suyu, içme suyu klorlama sistemi, yol genişletme çalışması, kilitli parke, kaldırım, sıcak asfalt, düğün salonu, dere ıslahı, terminal, hayvan pazarı, sanayi sitesi genişletilmesi, atık su arıtma tesisi, halı saha, stadyum, sosyal tesis ve pek çok hizmetleri halkımızın imkanına sunduk. Göreve geldiğimizde 1,5 milyon bütçesi olan belediyemizin öz kaynaklar oluşturarak yapmış...