17 / 05 / 2024

Yozgat konak kamulaştırma

Yozgat konak kamulaştırma

Yozgat Belediyesi tarafından 20 eski ev ve konak kamulaştırıldı. Tarihi konakların aslına uygun bir şekilde restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Yozgat Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat İli Merkez İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Yozgat Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat ve Tokat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ve Tokat'ta yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat'ta acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ilinde tesis edilecek Saros Rüzgar Enerji Santrali'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

Yozgat Sorgun ve Çekerek'te acele kamulaştırma kararı!

Yozgat Sorgun ve Çekerek'te Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Yozgat'taki 20 tarihi konak kamulaştırıldı!

Yozgat Belediyesi tarafından 20 eski ev ve konak kamulaştırıldı. Tarihi konakların aslına uygun bir şekilde restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Eruh-Fındık Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Eruh-Fındık Yolu (Bağgöze Bağlantısı Dahil), Ilısu-Güçlükonak Yolu ve Ilısu-Güçlükonak Ayrım-Fındık Yolu Yapım Çalışmaları için Siirt ve Şırnak'ta acele kamulaştırma yapılacak..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

İç Anadolu DGKÇS TM-Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “380 kV İç Anadolu DGKÇS TM-Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Belkıs-Gaziantep 4 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Belkıs - Gaziantep 4 Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında proje güzergahında kalan alanlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı için kamulaştırma kararı çıktı!

Samsun 154 kV Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje güzergâhına isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yozgat konak kamulaştırma Haberi

Yozgat konak kamulaştırma

Yozgat Belediyesi tarafından kamulaştırılan tarihi konaklar kamulaştırdıktan sonra aslına uygun bir şekilde restore ediliyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında bugüne kadar 10 konak eski kent dokusuna uygun olarak onarılıp hizmete sunuldu.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, Osmanlı, Selçuklu ve Türk mimarisinin en güzel en güzel örneklerinden olacak konaklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Restore çalışmaları kapsamında 20 adet konak ve eski ev kamulaştırıldı. 

Yozgat'ı geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, "Eğer biz 1980'lerdeki Yozgat'ı muhafaza edebilmiş olsaydık bugün Türkiye'de Safranbolu da konuşulmazdı, Beypazarı da konuşulmazdı. Gerçekten Yozgat'ın çok güzel bir tarihi kültürel mirası vardı ama 1980'li yıllarda yanlış imar uygulamalarıyla politikalarla bu Yozgat'ın güzelim konakları tamamen tahrip edildi. Şimdi bizler yıkıntılar arasından tekrar bu tarihi, kültürü canlandırmaya çalışıyoruz. Yozgat'ın...