04 / 05 / 2024

Yozgat Merkez milli emlak satılık gayrimenkul

Yozgat Merkez milli emlak satılık gayrimenkul

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yozgat ili Merkez ilçesi Mutafoğlu 2 Mıntıka Mahallesi'nde yer alan arsayı 10 bin 487 bin TL'ye ihaleye çıkarıldı.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 37 bin 735 TL'den başlayan fiyatlarla...

Yozgat Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat ili, Merkez ilçesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsaların fiyatları...

Milli Emlak'tan o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili Keçiborlu ilçesi, Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan İstanbul'un göbeğinde son dakika arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak Manisa'da imarlı arsa satıyor! 62 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Salihli ilçesi, Adala-Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! 83 bin 200 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Yeşilyurt  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 200 bin liradan da ucuza arsa satıyor! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor!

Yozgat Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Sınırlar değişecek

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Konya’daki Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölge milli park olarak belirlendi. Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi. İşte detaylar...

Edirne Milli Emlak'tan satılık 114 kamu konutu!

Edirne Milli Emlak Müdürlüğü, Edirne ili, Merkez ilçesinde yer alan 114 adet kamu konutunu satıyor...

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yozgat Merkez milli emlak satılık gayrimenkul Haberi

Yozgat Merkez milli emlak satılık gayrimenkul

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yozgat ili Merkez ilçesi Mutafoğlu 2 Mıntıka Mahallesi'nde yer alan arsayı 10 bin 487 bin TL'ye ihaleye çıkarıldı.