18 / 05 / 2024

Yozgat Meydan Yeri Projesi Sarraflar Caddesi

Yozgat Meydan Yeri Projesi Sarraflar Caddesi

Yozgat Belediyesi tarafından Sarraflar Caddesi’nde Meydan Yeri Projesi bugün başladı. Proje alanını inceleyen Belediye Başkanı Kazım Arslan, çalışmaların 20 günde tamamlanacağını söyledi.

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

Belediye, o ildeki 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler şimdi bakın! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 arsa, 22 iş yeri ile 1 konutu satıyor. Peki Yozgat'taki konut, arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde 7 iş yeri, 3 arsa ve 1 konut satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta 3 adet arsa, 7 adet iş yeri ve 1 adet mesken satacak. Söz konusu ihale 14 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'nde 33 iş yeri yapılacak!

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 33 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Yozgat iş yeri satışı 2019!

TOKİ Yozgat iş yeri satışı 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan iş yerleri geçtiğimiz günlerde satışa çıktı.

TOKİ Yozgat Medrese projesindeki 54 iş yeri satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesinde yer alan iş yerleri için başvurular başladı.

Yozgat Sorgun'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul 8 milyon 698 bin 259,10 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Yozgat Medrese'deki iş yerleri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesinde yer alan 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

TOKİ'den Yozgat'ta satılık 64 adet iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez Medrese Mahallesi’ndeki 64 iş yerini satışa çıkardı.

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Yozgat Meydan Yeri Projesi Sarraflar Caddesi Haberi

Yozgat Meydan Yeri Projesi Sarraflar Caddesi

Yozgat Belediyesi Sarraflar Caddesi’nde hayata geçirilecek Meydan Yeri Projesi bugün itibariyle başladı. 20 günde tamamlanacak projede cadde eski tarihi görüntüsüne kavuşturulacak.


Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Meydan Yeri Projesi’ni yerinde inceledi. 


Başkan Arslan, “Meydan yeri, Yozgat’ın en eski tarihi ve ticaret merkezi. Ama son yıllarda tamamen özelliğini kaybetti. Ticaret hacmini başka caddelere kaptırdı. Bu noktada tarihi görüntüsüne de uygun bir şekilde burayı yayalaştırmak ve araç trafiğinden arındırılmak suretiyle tekrar cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Bugün itibariyle çalışmalara başladık ve inşallah 20 gün içerisinde bu çalışmaları bitireceğiz. Ramazanın ilk günü de burayı iftarla birlikte vatandaşın kullanımına açmış olacağız” dedi. Bu proje kapsamında caddenin artık trafiğe kapatılacağını da dile getiren Başkan Arslan, “Burada yeşil alanlar, oturma yerleri ve gezinti alanları...