18 / 07 / 2024

yozgat modernleşiyor

yozgat modernleşiyor

Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, kaynakları ile köylerde eksikliği hissedilen alt ve üst yapı hizmetleri bir bir tamamlanarak köylerin modernleşmesi sağlanıyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı’da 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Yenifakılı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Şefaatli’de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Şefaatli projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Şefaatli 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Yozgat Sorgun’a 141 ucuz konut!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Sorgun projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Sorgun 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Akdağmadeni son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde daire fiyatları 104 bin 75 TL ile 129 bin 148 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Bursa Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi Teferrüç Mahallesi’ndeki plansız yapılaşma sorununu çözüyor. Uludağ’ın eteklerindeki kötü görüntüler ortadan kaldırılacak.

İzmir Torbalı kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Torbalı’da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların kentsel dönüşümle yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı modern bir görünüme kavuşuyor.

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

İskenderun'un çarşıları modernleşiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’daki çarşıları modern hale getirmek için yoğun bir gayret gösterdiklerini belirtti.

İskenderun asfalt çalışmalarıyla modernleşiyor!

İskenderun Belediyesi, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasıyla kenti modern bir şehir görünümüne kavuşturuyor.

İstanbul'da Fabrikalar Modernleşiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor..

İskenderun'un yolları modernleşiyor!

İskenderun'un yollarına kilit parke taşı döşeniyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir içerisinde yolları modern hale getirdiklerini belirtti.

İstanbul'da Fabrikalar Modernleşiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor..

yozgat modernleşiyor Haberi

yozgat modernleşiyor

Yozgat’ın köyleri, Köy Alt Yapılarını Destekleme Projesi olan (KÖYDES) projeleri ile modernleşiyor.


Yozgat İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, kaynakları ile köylerde eksikliği hissedilen alt ve üst yapı hizmetleri bir bir tamamlanarak köylerin modernleşmesi sağlanıyor.


Şehirlerde yaşayan insanlara sağlanan altyapı hizmetlerini köylerde yaşayan insanlara sağlamak isteyen Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yozgat genelinde 2002 yılında başlattığı hizmet seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Yozgat genelinde sağlıklı ve güvenli ulaşım hizmetinin sağlanması için 4 bin 661 kilometre asfalt yol, 264 köye 475 bin metrekare kilitli parke taş döşemesi, 478 köyde atık su ve kanalizasyon çalışması, 396 adet çocuk Oyun parkı, Yozgat genelindeki tüm köylerin içme sularının tamamının şebekeli sisteme çevrilerek vatandaşın sağlıklı içme su ihtiyacı karşılanması, 2015 yılı yatırım programında ise çöp...