02 / 05 / 2024

Yozgat otopark inşaatı

Yozgat otopark inşaatı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Yozgat'ta 350 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatı başladı.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Çin'de otopark inşaatı çöktü: 8 ölü!

Çin'in Guicou'a bağlı Guiyang kentinin Guişanhu bölgesinde inşaat halindeki bir otopark çöktü ve 8 işçi hayatını kaybetti...

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Yozgat otopark inşaatı Haberi

Yozgat otopark inşaatı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı hakkında konuştu.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, 3 katlı kapalı otopark inşaatında sona gelindiğini söyleyen Başkan Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik. Yıllardır yapılmayan, ihmal edilen ve hiç kimsenin el atmadığı önemli bir ihtiyaca daha cevap vermenin, böyle bir projeyi gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Biraz sıkıntı verdiğimizi biliyoruz ama sanırım sıkıntıya değen bir proje oldu’’ ifadelerini kullandı.

Yozgat’ın otopark sorununun yeni olmadığının altını çizen Arslan, şehrin otopark sorununun 30- 40 yıldır sürdüğünü bu zamana kadar ilk defa kendilerinin ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. 

Başkan Arslan, "Bir çalışma yapıyorsunuz, bu çalışma merkezde, şehrin yoğunluğu olan bölgelerde olunca haliyle hepimiz etkileniyoruz. Amacımız şehrimize kalıcı hizmetler verip, eserleri üretmektir. Yapılan yatırımlar...