15 / 05 / 2024

Yozgat Sorgun iş yeri satışı

Yozgat Sorgun iş yeri satışı

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul 8 milyon 698 bin 259,10 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

Belediyeden 2 taksitle satılık arsa!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsa için iki taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

Belediye o ilçede KDV'den muaf arsa satacak!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun'da yer alan KDV'den muaf arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Belediye KDV'den muaf arsa satacak! İhalesi 23 Mayıs'ta!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

O ilde KDV'den muaf arsa fırsatı!

Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun Agahefendi'de yer alan KDV'den muaf arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

TOKİ’den Yozgat Sorgun’a 141 ucuz konut!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Sorgun projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Sorgun 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projesinin ihalesini 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

Yozgat Sorgun iş yeri satışı Haberi

Yozgat Sorgun iş yeri satışı

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan iş yeri için 8 milyon 698 bin 259,10 TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Yozgat İl, Sorgun İlçe, 1368 Ada, 8 Parsel, BAHÇELİEVLER Mahalle/Köy, 1 bodrum, 1 zemin, 4 normal katlı kargir apartman Nolu Bağımsız Bölüm Parsel üzerinde 6 katlı betonarme bilan bulunmaktadır. 54x16,45 m oturumlu 4 kat işyeri 3790 m² 5. kat, düğün salonu 945 m² 682 m² ortak kullanım alanı bulunmakta olup, toplam 5407 m² dur. zeminler granit, duvarlar ilçı, tavanlar asma tavan, ısıtma sistemi kaloriferli, çift kat, asansörlü, elektrik ve sıhhı tesisatı döşeli ve kullanılır durumdadır. kapı ve pencere doğramaları alüminyum, bodrum katta jeneratör, ve havalandırma makinaları, zemin...