29 / 08 / 2024

Yozgat Sorgun yangın

Yozgat Sorgun yangın

Yozgat'ın Sorgun ilçesine ahşap evde çıkan yangında anne ve 4 yaşındaki oğlu yaralandı. İlçeye bağlı Günyazı bağlı köyünde oturan Necmiye Akdeniz (36), sobaya boş plastik şişelerden attı...

TOKİ’den Yozgat Sorgun’a 141 ucuz konut!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Sorgun projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Sorgun 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Sorgun projesinde yer alan konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Yozgat Sorgun TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat Sorgun 2022 projesinde yer alan 95 adet konut satışa çıkarıldı.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin ihalesi 13 Ağustos'ta!

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin yapılması için uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, proje için 13 Ağustos'ta ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

TOKİ Yozgat Sorgun Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Yozgat Sorgun TOKİ projesinde yer alan 158 adet konutun kura çekilişi dün gerçekleşti. Projede 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Yozgat Sorgun'da yollar yenilendi!

Yozgat Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları son hızla devam ediyor. Yozgat Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yolların sıcak asfalt ile kaplandığını ifade etti.

Yozgat Sorgun'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Yozgat İli Sorgun İlçesi Belediye Başkanlığı, Yozgat Sorgun'da kat karşılığı konut ve dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 19 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 14 milyon 516 bin 82 TL olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat Sorgun 158 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat Sorgun Karşıyaka Mahallesi 158 konut ve 1 adet büfe ile Yozgat ili Sorgun ilçesi Agahefendi Mahallesi 1462 ada 1 parsel 600 kişilik camii inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da

Kırşehir'de trafo yangını!

Kırşehir'de trafo yangını çıktı. Kırşehir' in Çiçekdağı ilçesinde yer alan trafoda çıkan yangın nedeniyle elektrik kesintilerinin olduğu Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okullar bir gün tatil edildi...

Müşir Fuat Paşa Yalısı'ndaki yangını itfaiyeye teşekkür!

Dışişleri Bakanlığı, İstanbul Temsilciliği’nin bulunduğu İstinye’deki tarihi Müşir Fuat Paşa Yalısı’nda çıkan yangını kısa sürede başarıyla söndüren İstanbul İtfaiyesi’ne teşekkür mektubu gönderdi

Yozgat Sorgun yangın Haberi

Yozgat Sorgun yangın

İçinde ne olduğu bilinmeyen şişeler nedeniyle kısa bir süre sonra sobanın patlaması sonucu ahşap evde yangın çıktı. Yangını kendi çabasıyla söndürmeye çalışan Necmiye Akdeniz ile yanındaki bulunan 4 yaşındaki oğlu Umut Akdeniz yaralandı. 


Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen Sorgun Belediyesi İtfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından yangını söndürdü.


Anne ve oğlu 112 Acil Servis ambulansı ile Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Durumu ağır olan anne Necmiye Akdeniz daha sonra Yozgat Devlet Hastanesine sevk...