07 / 05 / 2024

yozgat spor vadi

yozgat spor vadi

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı; hızlı tren, şehir hastaneleri, spor vadisi ve çamlık milli park projeleri ile Yozgat'ın çehresinin değiştiğini söyledi. Yazıcı, jeotermal kaynaklarının da turizme kazandırılma çalışmalarının sürdüğünü vurguladı..

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Yozgat Kadışehri’ne spor tesisi geliyor!

KADIŞEHRİ ilçesinde, spor tesisi açığının kapatılabilmesi için Kaymakamlık tarafından hazırlanan ‘Köyden kente her yerde spor’ adlı proje mali destek alabilmek amacıya Orta Anadolu Ajansı’na sunuldu.

Yozgat Spor Vadisi Gençlik Merkezi ve Antrenman Salonu'nun temeli atıldı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yapımı süren Yozgat Spor Vadisi içinde Yozgat Valiliği tarafından inşa edilecek Gençlik Merkezi ve Antrenman Salonu'nun Temel Atma Töreni'nde konuşma yaptı.

Yozgat Zeynel Kaplan Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yozgat Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde Zeynel Kaplan Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, törende konuşma yaptı.

Yozgat Çandır'da 250 kişilik spor salonu inşa edilecek!

Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan, ilçenin Akçalı mevkinde yapımı öngörülen 250 seyirci kapasiteli spor salonuyla ilgili zemin etüt çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark projesi 2016'da tamamlanacak!

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Projenin 2016 Yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

İşadamı Remzi Kaplan Sorgun'da spor kompleksi yaptırıyor!

Almanya'nın Berlin kentinde ticaretle uğraşan gurbetçi işadamı Remzi Kaplan, doğup büyüdüğü Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesine spor kompleksi yaptırıyor.

Yozgat'taki Sorgun İlçe Stadı'nın inşaatı tamamlanamıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yozgat'ta inşaatına geçen yıl başlanan Sorgun İlçe Stadyumu inşaatı, yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle tamamlanamıyor.

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

yozgat spor vadi Haberi

yozgat spor vadi

Vali Yazıcı yaptığı açıklamada, Yozgat'ın Avrupa Birliği ve Türkiye'nin kırsal kalkınmayı destekleme hibelerinden en çok yararlanan il konumunda olduğunu belirtti. Yazıcı, modern hayvancılık tesislerinin sayısının her geçen gün arttığını ifade ederek, Yozgat'ın kendi süt ve et markalarıyla yakın zamanda Türkiye'de adından söz ettireceğini kaydetti. 



Jeotermal atağı 


Yozgat'ın jeotermal sıcak su kaynağı bakımından Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Yazıcı, jeotermal sıcak kaynaklarının da turizme kazandırılma çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. Yazıcı, bu kaynakların sağlık, turizm ve diğer alanlarda değerlendirileceğini söyleyerek, "İl genelinde bütün ilçelerimizde oldukça yüksek potansiyelde sıcak su kaynaklarımız var. Yozgat'ımız çok aktif bir deprem fay hattında olmamasına rağmen hemen hemen sıcak su kaynağı olmayan ilçemiz yok. Özellikle ilimizin doğu ve batısında konuşlanmış ve güneyinde konuşlanmış ilçelerimizin tamamında sıcak su kaynağı var....